L-γλουταθειόνη, Το Θαυματουργό Αντιοξειδωτικό

Μια φυσική ένωση, η L-γλουταθειόνη, έχει αποδείξει ότι είναι αποτελεσματική στην καταπολέμηση του καρκίνου, των περιβαλλοντικών δηλητηρίων, ακόμη και του καταρράκτη.

L-γλουταθειόνη, Το Θαυματουργό Αντιοξειδωτικό

Αποδεικνύεται ότι η L-Γλουταθειόνη είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά που παράγει το σώμα μας.

Λειτουργεί για την προστασία του σώματός μας από τους χιλιάδες καθημερινούς κινδύνους στους οποίους εκτίθεται, όπως η ρύπανση, το παθητικό κάπνισμα, το αλκοόλ, τα χημικά και τα δηλητήρια των τροφίμων.

Στην πραγματικότητα, είναι τόσο αποτελεσματική που ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι μπορεί στην πραγματικότητα να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Το PhenQ είναι ένα κατασταλτικό της όρεξης που σας βοηθά να χάσετε βάρος. Έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους απώλειας βάρους σας πιο γρήγορα και με πιο φυσικό τρόπο.

Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το προϊόν, καθώς δεν αφορά μόνο την απώλεια βάρους. Θα γίνετε επίσης πιο υγιείς και θα νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας.

Είναι επίσης κατάλληλο για άτομα που έχουν πρόβλημα με την όρεξή τους ή έχουν λαχτάρα για φαγητό (μπορεί να περιοριστεί με το Eco Slim), όπως έγκυες γυναίκες, άτομα με διαβήτη ή άτομα που αναρρώνουν από χειρουργική επέμβαση.

Το Θαυματουργό Αντιοξειδωτικό

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα πολύπλοκο σύστημα. Για να προσδιορίσετε τι χρειάζεται, πρέπει πρώτα να μάθετε ποιο είναι το πρόβλημα.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τις ανάγκες του σώματός σας, όπως η ηλικία, το φύλο, το βάρος και το επίπεδο δραστηριότητας. Ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε τι χρειάζεται το σώμα σας είναι να το παρακολουθείτε στενά και να σημειώνετε τυχόν αλλαγές στην κατάστασή του.

Η L-γλουταθειόνη είναι ένα αντιοξειδωτικό που παράγει το σώμα μας από τρία βασικά αμινοξέα που βρίσκονται στην τροφή μας. Το σώμα μας την παράγει και τη χρησιμοποιεί, μαζί με τις άλλες βιταμίνες που προσλαμβάνουμε, ως μια σκληρή γραμμή άμυνας ενάντια σε όλους τους κινδύνους που μας κάνουν να αρρωσταίνουμε και να γερνάμε.

Αυτό είναι σημαντικό επειδή η έρευνα σχετικά με το συγκεκριμένο αντιοξειδωτικό έχει δείξει ότι μπορεί στην πραγματικότητα να θεραπεύσει ασθένειες, να αναγεννήσει κατεστραμμένους ιστούς, να ελαχιστοποιήσει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και να θεραπεύσει τον καταρράκτη.

Λειτουργεί δρώντας ως φύλακας στις τοξικές ενώσεις που επιτίθενται στα κύτταρά μας. Αυτές οι ενώσεις, που συνήθως ονομάζονται ελεύθερες ρίζες, είναι εξαιρετικά επιθετικές και επιτίθενται στα μόρια που συνθέτουν τα κύτταρα του σώματός μας.

Οι Ελεύθερες Ρίζες

Αυτές οι ελεύθερες ρίζες αλλάζουν τη χημική δομή των μορίων των κυττάρων μας και τα καθιστούν αναποτελεσματικά. Αυτό με τη σειρά του είτε σκοτώνει το κύτταρο, είτε το καθιστά αναποτελεσματικό, είτε το μετατρέπει σε καρκινικό.

Η L-γλουταθειόνη και άλλα αντιοξειδωτικά επιτίθενται στις ελεύθερες ρίζες και τις καταστρέφουν πριν προλάβουν να επιτεθούν στα κύτταρα.

Επειδή προστατεύει τα κύτταρά μας επιτιθέμενη στα εξωτερικά δηλητήρια, τα επίπεδα της L-Γλουταθειόνης στο αίμα μας έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν σημαντικά τη συνολική μας υγεία. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι η χορήγηση L-Γλουταθειόνης είναι εξαιρετικά αποτελεσματική σε θεραπευόμενες ασθένειες όπως η ηπατίτιδα.

Έχει επίσης αποδειχθεί ότι αποτελεί βασικό παράγοντα στην αναγέννηση του ήπατος και στην καταπολέμηση της κίρρωσης. Η ένωση είναι χρήσιμη στη θεραπεία του ίκτερου και προστατεύει τον εγκέφαλο και τους ιστούς του σώματος σε περίπτωση δηλητηρίασης.

Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι το επίπεδο της βλάβης των ιστών από το μονοξείδιο του άνθρακα, το υδρόθειο, τα βαρέα μέταλλα, τα φυτοφάρμακα και τις περιβαλλοντικές δηλητηριάσεις είναι σημαντικά χαμηλότερο με επαρκή L-γλουταθειόνη στην κυκλοφορία του αίματος.

Τέλος, έχει αποδειχθεί ότι οι παρενέργειες της χημειοθεραπείας και η ανάπτυξη καταρράκτη μειώνονται σημαντικά με την προσθήκη L-Γλουταθειόνης.

Σημείωση: Ο ρόλος των λιπαρών οξέων στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς είναι ακόμη σε μεγάλο βαθμό άγνωστος. Οι αθλητές έχουν υψηλότερο κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις και άλλες καρδιαγγειακές παθήσεις, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτό οφείλεται στην προπόνησή τους ή επειδή είναι πιο πιθανό να είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι.

Τι Σημαίνουν Λοιπόν Όλα Αυτά;

Ουσιαστικά, ήρθε η ώρα να συμπληρώσετε τη διατροφή σας με L-Γλουταθειόνη ή τις πρωτεΐνες που βοηθούν το σώμα σας να παράγει περισσότερο από αυτό το απαραίτητο θρεπτικό συστατικό.

Αν και η L-Γλουταθειόνη παράγεται εύκολα από το σώμα σας, η συμπλήρωση με αυτήν και τις πρόδρομες ουσίες της μπορεί να αυξήσει το συνολικό επίπεδο προστασίας σας.

Η γλουταθειόνη και οι πρόδρομες ενώσεις της, η κυστεΐνη, η γλυκίνη και το L-γλουταμινικό οξύ, είναι όλα άμεσα διαθέσιμα ως συμπληρώματα διατροφής στο τοπικό σας κατάστημα υγιεινής διατροφής.

Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Βοηθούν στην παραγωγή ενζύμων, ορμονών και άλλων σημαντικών ουσιών. Όλοι ξέρουμε αυτό το συναίσθημα όταν μας τελειώνει η ενέργεια και δεν έχουμε το κίνητρο να κάνουμε τίποτα. Μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους, όπως η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή ή το άγχος.

Εκτός από την κατανάλωση μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, η συμπληρωματική χορήγηση γλουταθειόνης και των συστατικών της μπορεί μόνο να βοηθήσει στην αύξηση του συνολικού επιπέδου της υγείας σας και μπορεί ακόμη και να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης.

Σχολιάστε