Η Πρόκληση Της Χοληστερόλης Οκτώ Εβδομάδων

Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά σε αυτό το μονοπάτι έψαχνα κάτι για να μειώσω τα επίπεδα χοληστερόλης μου χωρίς να μου δώσω καρδιακή προσβολή. Ο γιατρός μου συνέστησε το Lipitor, αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο στον ιστότοπο της American Heart Association που ανέφερε ότι το Lipitor και άλλα φάρμακα στατίνης μπορεί να είναι χειρότερα για μένα από την υψηλή χοληστερόλη μου.

Μετέπειτα έρευνα με οδήγησε σε δύο ενώσεις που έχουν αποδειχθεί κλινικά ότι βελτιώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης χωρίς παρενέργειες. Όντας ο ίδιος χημικός μηχανικός, ήμουν δύσπιστος για κάθε ισχυρισμό που δεν διέθετε επαρκή έρευνα. Ωστόσο, οι δύο ενώσεις που βρήκα έχουν επιβεβαιωθεί κλινικά ότι είναι αποτελεσματικές στη βελτίωση των επιπέδων χοληστερόλης. Αυτές οι δύο ενώσεις άλλαξαν δραματικά την κατάστασή μου και με παρακίνησαν να ζητήσω αυτήν την πρόκληση.

Ποιες είναι οι δύο ενώσεις; 

  1. Λοιπόν, το πρώτο είναι νιασίνη. Αυτό είναι σωστό, το φθηνό ορυκτό που αναφέρεται περιστασιακά στην ετικέτα τροφίμων του ψωμιού μας, των δημητριακών πρωινού, των αθλητικών ποτών ή άλλων εμπλουτισμένων τροφίμων. 
  2. Η άλλη ένωση είναι η παντεθίνη. Παραδόξως, η παντεθίνη είναι μια ένωση που παράγει το σώμα μας καθώς δημιούργησε το συν-ένζυμο Α το οποίο τελικά δημιουργεί χοληστερόλη.

Μεταξύ αυτών των δύο χημικών ουσιών, εκτεταμένη έρευνα έχει δείξει δραματικές, σαν στατίνες, επιδράσεις στα επίπεδα χοληστερόλης. Επιπλέον, επειδή χρειάζονται ήδη από το σώμα σας, οι δύο ενώσεις δεν δημιουργούν τις επικίνδυνες παρενέργειες που έχουν αποδειχθεί με τις στατίνες.

Οι δύο ενώσεις δρουν μαζί για να εξισορροπήσουν τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης (LDL) και της καλής (HDL) χοληστερόλης στο αίμα σας. Κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι η νιασίνη είναι αποτελεσματική στη μείωση του επιπέδου της κακής χοληστερόλης στο αίμα σας. Επιπλέον, η κλινική δοκιμή για την παντεθίνη στην Ιαπωνία έδειξε ότι η ένωση βελτιώνει σημαντικά το επίπεδο της καλής (HDL) χοληστερόλης στο αίμα σας. Στη συνέχεια, ο συνδυασμός των δύο μπορεί να έχει εκπληκτική επίδραση στο συνολικό επίπεδο χοληστερόλης σας.

Ποια είναι λοιπόν η πρόκληση;

Εάν ο γιατρός σας έχει συστήσει να μειώσετε τα επίπεδα χοληστερόλης σας ή χειρότερα, απειλεί να σας βάλει σε φάρμακο στατίνης Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ενώσεις αντ ‘αυτού. Για οκτώ εβδομάδες, λαμβάνετε καθημερινά 500 mg παντεθίνης και 400 mg νιασίνης και δείτε τι επίδραση έχει στα επίπεδα χοληστερόλης σας. Ξέρω ότι θα εκπλαγείτε τόσο ευχάριστα όσο εγώ.

Αυτές οι ενώσεις είναι αποτελεσματικές και υπάρχουν δεδομένα για την υποστήριξη αυτού του ισχυρισμού. Ωστόσο, μια λέξη της προσοχής, με νιασίνη. Όταν πηγαίνετε στο φαρμακείο ή στην αγορά φυσικών τροφίμων, βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε νιασίνη με την ένδειξη χρονικής απελευθέρωσης

Η νιασίνη είναι αποτελεσματική για τη χοληστερόλη, αλλά τα συμπληρώματα νιασίνης έχουν αβλαβείς παρενέργειες γνωστές ως εκροή νιασίνης. Αυτό ισοδυναμεί με μια καυτή αναλαμπή βιταμινών. Αν και αβλαβές, μια εκροή νιασίνης μπορεί να είναι άβολη για περίπου μισή ώρα. 

Εάν η μορφή νιασίνης που παίρνετε δεν είναι σε δοσολογία απελευθέρωσης χρόνου, μπορεί να προκληθεί έξαψη νιασίνης. Γι ‘αυτό να είστε προσεκτικοί. Εκτός από αυτό, με οποιοδήποτε συμπλήρωμα δεν υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Η L-γλουταθειόνη είναι ένα φυσικό αμινοξύ που βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα. Έχει βρεθεί ότι έχει ποικίλα οφέλη για την υγεία, όπως η καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, η αποτοξίνωση του ήπατος και η βελτίωση της ανοσίας.

Ως βοήθημα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο PhenQ.

Το PhenQ είναι ένα συμπλήρωμα απώλειας βάρους που υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια. Είναι ένα κορυφαίο σε πωλήσεις χάπι αδυνατίσματος που έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς ανθρώπους για να τους βοηθήσει να χάσουν βάρος.

Έχει σχεδιαστεί για να καταστέλλει την όρεξή σας, ώστε να μην μπορείτε να φάτε τόσο πολύ φαγητό σε μία συνεδρίαση. Υποστηρίζει επίσης τη φυσική μεταβολική λειτουργία του σώματος και τον βοηθά να κάψει λίπος πιο γρήγορα και παρέχει αύξηση στα επίπεδα ενέργειας και βελτίωση της διάθεσης.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις δύο ενώσεις, κάντε ό, τι έκανα. Ξεκινήστε με την έρευνα στο Διαδίκτυο και μετά προχωρήστε στην ανάγνωση κλινικών περιλήψεων και αναφορών. Απλώς θυμηθείτε την πρόκληση. Σας προκαλώ να μειώσετε τη χοληστερόλη σας σε υγιές επίπεδο χωρίς να χρησιμοποιήσετε φάρμακο στατίνης. Καλή υγεία και καλή τύχη

Σχολιάστε