Ενισχύστε Την Απόδοση Και Την Ενέργειά Σας

Τι είναι λοιπόν ένα διατροφικό συμπλήρωμα; Το συμπλήρωμα διατροφής είναι ένα προϊόν που παρέχει πρόσθετες πηγές θρεπτικών ουσιών όπως το Eco Slim, όταν οι άνθρωποι δεν τους πάρουν αρκετό από τα τρόφιμα ή όταν μια καλά σχεδιασμένη διατροφή δεν λειτουργεί. Το συμπλήρωμα διατροφής αυξάνει την πρόσληψη βιταμινών, αμινοξέων, ανόργανων συστατικών, βότανα κλπ. Σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε τη μέση ημερήσια πρόσληψη ορισμένων ειδικών θρεπτικών ουσιών.

Το PhenQ είναι ένα επαναστατικό συμπλήρωμα απώλειας βάρους που βοηθά τους αθλητές και τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης να αυξήσουν τη μυϊκή τους μάζα. Το συμπλήρωμα έχει δοκιμαστεί κλινικά και έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό.

Eίναι ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα απώλειας βάρους για αθλητές και λάτρεις της φυσικής κατάστασης που θέλουν να αυξήσουν τη μυϊκή τους μάζα. Έχει δοκιμαστεί κλινικά και έχει αποδειχθεί ότι παρέχει αποτελέσματα σε μόλις 2 εβδομάδες.

Το προϊόν συνοδεύεται επίσης με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε το προϊόν χωρίς κίνδυνο. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους αθλητές να χτίσουν μυϊκή μάζα και να αυξήσουν την αντοχή τους. Περιέχει συστατικά στα πρότυπα του Eco Slim, όπως εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, καφεΐνη και βιταμίνες Β.

Προσέξτε

Πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την αγορά ορισμένων συμπληρωμάτων διατροφής, δεδομένου ότι τα συμπληρώματα δεν απαιτείται να πληρούν τα πρότυπα του FDA. Υπάρχουν πολλά ψεύτικα προϊόντα συμπληρώματος στην αγορά σήμερα, οπότε βεβαιωθείτε ότι συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή άλλους επαγγελματίες υγείας εάν κάποιο είδος συμπληρώματος διατροφής είναι κατάλληλο για εσάς. Επίσης, διαβάστε προσεκτικά την ετικέτα γιατί πολλά συστατικά μπορεί να είναι επιβλαβή για εσάς.

Για Αθλητές

Εάν είστε αθλητής, θα έχετε πρόσβαση σε ορισμένους τύπους συμπλήρωμα διατροφής ή συμπληρώματα που αναπτύσσονται ειδικά για τους αθλητές. Για παράδειγμα, σύμφωνα με πολλούς ερευνητές του αθλητισμού, τα συμπληρώματα καφεΐνης υποστηρίζουν ότι η καφεΐνη βελτιώνει την αθλητική απόδοση, αυξάνει την ενέργεια, καθυστερεί την κόπωση, βελτιώνει την καύση λίπους και ενισχύει την απώλεια σωματικού λίπους.

Ενισχύστε Την Απόδοση

Τα συμπληρώματα πρωτεΐνης υποστηρίζουν ότι η πρωτεΐνη υποστηρίζει την ανάπτυξη μυών, αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και τη μάζα, βελτιώνει την ανάκτηση κλπ.

Τα συμπληρώματα κρεατίνης ισχυρίζονται ότι η κρεατίνη βελτιώνει την απόδοση, αυξάνει τη μυϊκή μάζα, καθυστερεί την κόπωση.

Εάν είστε αθλητής, πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς υπάρχει πολύ λίγη έρευνα σχετικά με την ασφάλεια ορισμένων συμπληρωμάτων. Μην πιστεύετε μόνο στους ισχυρισμούς του συμπληρωματικού σήματος, αλλά αντί αυτού πιστεύετε μόνο αυτά τα γεγονότα που έχουν αποδειχθεί επιστημονικά.

Συμβουλευτείτε τους γιατρούς, τους επαγγελματίες υγείας και τους εκπαιδευτές γυμναστικής. Μερικές φορές μια καλά σχεδιασμένη διατροφή είναι αρκετή για να παρέχει στο σώμα σας όλα όσα χρειάζεται, οπότε μην γυρίσετε για να συμπληρώσετε αμέσως.

Σχολιάστε