Το Μυστικό Για Να Χάσετε Βάρος Βρίσκεται Κρυμμένο Μέσα Σας

Πρώτα απ ‘όλα, πιστεύω ότι η ευγνωμοσύνη είναι τόσο σημαντική στην καθημερινή ζωή. Έχοντας αυτό κατά νου, αισθάνομαι δέος για την ανταπόκριση σε αυτό το άρθρο και θέλω να σας ευχαριστήσω που εμπιστεύεστε τη διαδικασία και πιστεύετε στον εαυτό σας.

Όταν ξύπνησα την επόμενη μέρα μετά την τοποθέτηση και έβλεπα τον αριθμό των ατόμων που προσυπέγραψαν, έσπασα με δάκρυα. Οφείλω ό, τι έχω δημιουργήσει στον Θεό. Με οδήγησε να το κάνω αυτό και μέσω αυτού θα σας βοηθήσω.

Το Μυστικό Βρίσκεται Κρυμμένο

Είμαι εδώ για να είναι το φως για να ξέρετε ότι έχετε ήδη την ολότητα μέσα. Έχουμε πολλά στρώματα που θα αποκαλύψουμε. Στη συνέχεια, θα είστε σε θέση να κάνετε νέες επιλογές στην προσπάθειά σας για απώλεια βάρους και να θέτετε καθημερινά σχέδια για τον εαυτό σας στη θέση του. Θα εκπλαγείτε από τη διαφορά. Η πρόθεσή μου είναι να έχετε αποτελέσματα!

Καθώς προχωρούμε σε κάθε μάθημα, θα επανεξετάσω ένα μέρος του περιεχομένου στα προηγούμενα μαθήματα καθώς και για να ανακεφαλαιώσω. Γεια σου, δεν βλάπτει για σας να ακούτε πληροφορίες ξανά και ξανά, έτσι δεν είναι;

Θυμηθείτε ότι χρειάζονται 21 ημέρες για να δημιουργήσετε μια συνήθεια

Στο μάθημα # 1 συζητήσαμε πώς όλα αποτελούνται από ενέργεια. Οι σκέψεις σας είναι καθαρή ενέργεια. Ό, τι θέτετε, είναι αυτό που θα πάρετε πίσω. Ο νόμος της έλξης δημιουργείται και θα εκδηλώσει αυτά τα πράγματα στη ζωή σας που προσελκύετε με τις σκέψεις σας.

Η αλλαγή των σκέψεών σας θα είναι η μεγαλύτερη πρόκλησή σας. Ήταν για μένα και πήρε καθημερινή προσπάθεια να το πράξει. Όταν κοιτάζετε τη ζωή σας σήμερα, τι έχετε προσελκύσει με τις σκέψεις σας; Εάν είστε υπέρβαροι, τότε τι πιστεύετε για τον εαυτό σας; Αν πιστεύατε ότι θα μπορούσατε πραγματικά να χάσετε βάρος, αυτές οι σκέψεις θα είχαν απελευθερωθεί στο Σύμπαν για να δώσουν μια εντελώς διαφορετική απάντηση.

Ανέφερα προηγουμένως το βιβλίο της Louise Hay, μπορείτε να θεραπεύσετε τη ζωή σας και μιλάει για το πώς ο θυμός είναι το βασικό ζήτημα των προβλημάτων βάρους. Τώρα, κάνατε την εργασία σας; Η εργασία στο σπίτι ήταν να γράψεις αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή σου που είσαι θυμωμένος και να θυμάσαι ότι μπορείς να συμπεριλάβεις τον εαυτό σου. Θα έπρεπε επίσης να γράψετε τι έκαναν αυτό που σε έκανε να θυμώνεις.

Για μένα δεν αισθανόμουν αγάπη από κανένα από τους γονείς, αλλά είχα έναν τόσο ιδιαίτερο δεσμό με τον πατέρα μου, έτσι έχω κρατήσει την ενέργεια του με πιο καταστροφικό τρόπο στο σώμα μου. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν δεκατεσσάρων, και υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία πίσω από αυτό σε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, Close Kept Secrets to Overcoming Illness.

Ένιωσα υπεύθυνος για τη ζωή του και για το θάνατό του και αυτό το βιβλίο θα περιγράφει λεπτομερώς τα πάντα για το πώς προσέλκυσα μια φρικτή ασθένεια επειδή έφερα τόσο αρνητική ενέργεια σε μένα σχετικά με την παιδική ηλικία. Έχοντας αυτό κατά νου, έφερα θυμό να μην νιώθω αγαπημένος και έχοντας την παιδική ηλικία που πίστευα ότι άξιζα.

Εντάξει, έτοιμος να απελευθερώσεις αυτόν τον θυμό;

Πρώτον, θέλω να εξηγήσω τη διαδικασία. Ως συνεργάτης θεραπείας σώματος, δουλεύω με τους πελάτες με πρόσωπο με πρόσωπο ή μέσω τηλεφώνου για να βοηθήσω στην απελευθέρωση του πόνου τους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Rapid Eye και τις τεχνικές της συναισθηματικής ελευθερίας.

Η ενέργεια είναι ενέργεια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο. Έχω ακούσει από έναν συνδρομητή ότι αισθάνθηκε tingly μετά από αυτή τη διαδικασία έτσι λειτουργεί. Βρισκόμαστε σε αυτό το ταξίδι μαζί με την υποστήριξη του Θεού. Είναι παρόμοιο με την ενέργεια της προσευχής – το άτομο δεν πρέπει να είναι εκεί ακριβώς για να δει ότι η προσευχή λειτουργεί.

Τι είναι η τεχνολογία Rapid Eye (RET);

Είναι μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε για να βοηθήσει στην απελευθέρωση του πόνου και του τραύματος έτσι ώστε ένα άτομο να μπορεί να βιώσει την αγάπη και τη χαρά σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Διεγείρει τον κύκλο ύπνου Rapid Eye Movement (REM), μια φυσική διαδικασία απελευθέρωσης.

Τα μάτια σας τρεμοπαίζουν όταν είστε σε ύπνο REM παρόμοιο με το να παρακολουθείτε έναν ύπνο μωρών και αυτό είναι όπου η διαδικασία απελευθέρωσης λαμβάνει χώρα. Πόσοι από εσάς έχετε βιώσει τη μέρα της νύχτας να θυμάστε ότι έπρεπε να κάνετε κάτι;

Αυτός είναι ο εγκέφαλός σας που εργάζεται για εσάς ενώ κοιμάστε. Λοιπόν, στην RET, είσαι ξύπνιος και επεξεργάζεστε και απελευθερώνετε τα πράγματά σας. Υπάρχει επίσης καθοδηγούμενη απεικόνιση, εκκαθάριση charka, επιβεβαιώσεις και δεξιότητες ζωής που αποτελούν μέρος αυτής της διαδικασίας επίσης.

Το RET είναι ιδανικό για την εξισορρόπηση του αριστερού και του δεξιού εγκεφάλου επειδή ο αριστερός εγκέφαλος πρέπει να ξέρει γιατί ενώ ο δεξιός εγκέφαλος βλέπει τη θετική / πνευματική πλευρά του κόσμου. Επιπλέον, θα χρησιμοποιήσουμε τεχνικές συναισθηματικής ελευθερίας (EFT).

Η προϋπόθεση αυτής της τεχνικής είναι ότι όταν κάποιος βιώσει ένα αρνητικό συναίσθημα όπως ο θυμός, υπάρχει μια διαταραχή στο ενεργειακό σύστημα του σώματος που έχει ως αποτέλεσμα διάφορα συμπτώματα. Το EFT είναι παρόμοιο με το βελονισμό χωρίς τις βελόνες.

Όταν δουλεύω με πελάτες, περνάμε από έξι έως δώδεκα συνεδρίες. Ανάλογα με την ποσότητα των αντικειμένων που μεταφέρονται, θα καθοριστεί πόσο καιρό η διάρκεια των συνεδριών το κρατά αυτό κατά νου. Τα αποτελέσματα είναι απολύτως εκπληκτικά καθώς το άτομο αισθάνεται ελαφρύτερο μετά την απελευθέρωση.

Πρέπει να αναφερθώ τώρα σε μια Αποποίηση ευθυνών, καθώς ενδέχεται να ενεργοποιηθεί από αυτές τις διαδικασίες. Ξέρω ξέρω! Οι αποποιήσεις είναι μέρος της ζωής μας τώρα.

Περισσότερες πληροφορίες

Καταλαβαίνετε ότι αυτές οι ηλεκτρονικές συνεδρίες είναι για απώλεια βάρους, μείωση του στρες και προσωπική ανάπτυξη και αναλαμβάνετε την πλήρη ευθύνη γι ‘αυτούς. Αυτό δεν υποκαθιστά τις ιατρικές εξετάσεις και / ή τη διάγνωση από τους γιατρούς. Συμφωνείτε να κρατήσετε τον θεραπευτή εντελώς ακίνδυνο από οποιαδήποτε και όλα τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα αυτών των συνεδριών ezine.

Εντάξει, το έχουμε ξεπεράσει. Τώρα ας προχωρήσουμε.

Αυτές οι διαδικασίες αντιμετωπίζουν την υποκείμενη αιτία των περισσότερων προβλημάτων βάρους – την ανάγκη να ηρεμήσουν με τα τρόφιμα το άγχος που αισθάνεστε από εσάς με ανεπίλυτα συναισθηματικά ζητήματα.

Μέχρις ότου αντιμετωπιστεί το υποκείμενο ζήτημα, θα συνεχιστεί η ανάγκη υπερφαγίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλά προγράμματα απώλειας βάρους αποτυγχάνουν μακροπρόθεσμα. Οι άνθρωποι μπορεί να χάσουν βάρος με τη χρήση τους, αλλά δεδομένου ότι το υποκείμενο συναισθηματικό ζήτημα εξακολουθεί να υπάρχει, η ανάγκη να θεραπεύονται τα συναισθήματα μέσω του φαγητού θα είναι ποτέ παρούσα.

Ήταν η εμπειρία μου στη συνεργασία με ανθρώπους που είναι υπέρβαροι ότι το υποκείμενο συναίσθημα πρέπει να κυκλοφορήσει για να γίνουν νέες επιλογές. διαφορετικά θα επανέλθουν απλά.

Αυτή τη στιγμή, καθίστε πίσω και σκεφτείτε το θυμό σας. Δικαστής όπου βρίσκεστε σε μια κλίμακα από 1 έως 10 (10 είναι η υψηλότερη) με τον θυμό σας για τον οποίο μιλήσαμε νωρίτερα – ποιος είσαι τρελός και γιατί. Τώρα, εάν δεν αισθάνεστε θυμό, τότε εντοπίστε εάν είναι θλίψη, ενοχή ή ντροπή.

Διαδικασία απελευθέρωσης

Δηλώστε την πρόθεσή σας για αυτό που θέλετε από την προσωπική σας σύνοδο και ζητήστε βοήθεια από τον Θεό, τους αγγέλους ή τους οδηγούς σας. Εάν τα άβολα συναισθήματα είναι επιφανειακά, αναγνωρίστε τα γράφοντας τι αισθάνεστε. Διαβάστε ολόκληρη τη διαδικασία (θα κάνετε πολλά πράγματα) στο τέλος του ezine πριν προχωρήσετε.

 1. Πάρτε άνετα σε μια καρέκλα ή στον καναπέ. Βρείτε δύο σημεία. Ένας σε κάθε γωνία του δωματίου στο επίπεδο των ματιών.
 2. Μετακινήστε τα μάτια σας αριστερά και δεξιά όσο το δυνατόν γρηγορότερα για την πρόθεση απελευθέρωσης (καθώς μετακινείτε τα μάτια σας από τα αριστερά προς τα δεξιά, κοιτάξτε προς τα πάνω τη ραφή ανάμεσα στην οροφή και τον τοίχο και στη συνέχεια σιγά-σιγά μετακινήστε το βλέμμα σας προς τα κάτω στο ραφή ανάμεσα στον τοίχο και το πάτωμα, και στη συνέχεια να επιστρέψει στο επίπεδο των ματιών. Είναι σαν μια ακολουθία “ζιγκ-ζαγκ”.
 3. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα από αυτό, ανοίξτε τα μάτια σας ευρύτατα και στη συνέχεια σπρώξτε τα κλειστά καθώς αναπνέετε μέσα και έξω. Μη το κάνετε αυτό περισσότερο από τρεις φορές.
 4. Αν το συναίσθημα εξακολουθεί να φαίνεται έντονο, επιστρέψτε στο βήμα 2 και ξεκινήστε ξανά. Κάντε μόνο αυτή τη διαδικασία δύο φορές.
 5. Ανοίξτε το στόμα σας ευρύ και πάρτε μια μεγάλη αναπνοή, κρατήστε το σε ένα δευτερόλεπτο και στη συνέχεια να εκραγεί η ενέργεια έξω για να διαλυθεί στο φως. Κάνετε αυτό τρεις φορές.

Ενώ κάνετε την παραπάνω διαδικασία, μπορείτε να πείτε τα ακόλουθα, ενώ κινείτε τα μάτια σας:

Απελευθερώστε όλο το θάρρος / Απελευθερώστε όλη τη θυμό / Απελευθερώστε όλη την απογοήτευση / Απελευθερώστε όλη τη θλίψη / Αφήστε όλη την αβοήθεια / Απελευθερώστε όλη την απελπισία / Απελευθερώστε όλη τη λύπη / Απελευθερώστε όλους τους φτωχούς / Απελευθερώστε το.

Αναπροσαρμογή ενέργειας

Πατήστε τα σημεία πίεσης που περιγράφονται παρακάτω με τα δύο πρώτα δάχτυλα (δείκτη και μεσαία δάχτυλα) στο χέρι σας 7-10 φορές ενώ επαναλαμβάνετε τις παρακάτω φράσεις. Εδώ είναι μερικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας για να το καταστήσετε μοναδικό στην περίπτωσή σας.

Θα συμπληρώσετε πάντα το κενό και στη συνέχεια συμπληρώστε τη δήλωση με την ίδια φράση.

Παρόλο που η μητέρα μου δεν μου άρεσε, δέχομαι βαθιά και εντελώς.
Παρόλο που δεν ένιωσα αγάπη από τον πατέρα μου, δέχομαι βαθιά και εντελώς.
Παρόλο που η μητέρα μου δεν νομίζω ότι είμαι αρκετά καλή, δέχομαι βαθιά και απολύτως τον εαυτό μου.
Ακόμα κι αν με ενοχλεί το βάρος μου, εγώ βαθιά και ολοκλήρωσα να αποδεχθώ τον εαυτό μου.

 • Έναρξη του φρύδι προς τη μύτη σας
 • Πλευρά του οφθαλμού (κάθε μάτι)
 • Κάτω από το κέντρο του ματιού στο ζυγωματικό μάτι (είτε το μάτι)
 • Κάτω από τη μύτη
 • Κάτω από το κάτω χείλος
 • Ακριβώς κάτω από την κλείδα (κορδέλα)
 • Κάτω από το βραχίονα, περίπου 4 ίντσες κάτω από το λάκκο βραχίονα (είτε βραχίονα)
 • Πατήστε όλη την κορυφή του κεφαλιού για καλή ροή ενέργειας
 • Γυρίστε μια γροθιά και τρίψτε την προς τα δεξιά κατά την καρδιά σας

Μην ανησυχείτε αν δεν είστε βέβαιοι εάν χτυπάτε τα σωστά σημεία και το λέτε σωστά. Θα έχετε ακόμα αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλά σημεία ενέργειας σε όλο το σώμα σας. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και ξέρετε ότι ο Θεός είναι μαζί σας κάθε βήμα.

Τώρα, κρίνετε την ένταση σε κλίμακα 1-10. Αν δεν είστε 1 ή 2, επαναλάβετε την παρακολούθηση.

Μπορείτε να πατήσετε όλη την ημέρα, ειδικά όταν αρχίζουν να προκύπτουν θέματα φαγητού (αν και έχω αυτή τη λαχτάρα για μάρκες, δέχομαι βαθιά και απολύτως τον εαυτό μου).

Κάνω μια πρωινή ρουτίνα για να πατήσω και να συμπεριλάβω άσκηση, διαλογισμό και προσευχή. Κρατάω όλη την ημέρα και με κρατάει στο κέντρο και στη συνέχεια κάνω μια νυκτερινή ρουτίνα επίσης. Πατάω όταν πρέπει να κάνω μια παρουσίαση και βιώνω φόβο.

Κρατάω όταν έχω να κάνω μια κουβέντα που δεν είναι άνετη και αντιμετωπίζω φόβο. Πατάω στο αυτοκίνητό μου. Είμαι βέβαιος ότι πρέπει να είναι αστείο για το πρόσωπο που βρίσκεται στο αυτοκίνητο δίπλα μου. Όπως και εγώ, αυτό θα γίνει μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας.

Θετικές επιβεβαιώσεις

Το μυαλό δεν γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που είναι πραγματικό και αυτό που φαντάζεται. Οι αθλητές χρησιμοποιούν αυτή την έννοια για να οραστούν τους εαυτούς τους όπως έχουν ήδη ολοκληρώσει το κατόρθωμα τους. Εμφανίζονται ότι είναι θριαμβευτικές. Αυτό ξεχωρίζει εκείνους που είναι επιτυχείς και εκείνοι που εξακολουθούν να παρουσιάζονται με προκλήσεις. Πρέπει να πιστεύετε στον εαυτό σας σαν να έχετε ήδη το επιθυμητό βάρος σας.

Έχοντας αυτό υπόψη, είναι σημαντικό να τα χρησιμοποιήσετε σαν να συμβαίνουν ήδη. Μόλις το κάνετε αυτό, θα εκδηλώσετε και θα προσελκύσετε ακριβώς αυτό που επικεντρώνετε στις σκέψεις σας.

Χρησιμοποιήστε αυτά τα ή δημιουργήστε τη δική σας και τα λέτε όλη την ημέρα… πολλές φορές την ημέρα. Λειτουργεί για να τα τοποθετήσετε σε αυτοκόλλητες σημειώσεις ή κάρτες 3×5, έτσι ώστε να τους θυμάστε να τις κάνετε. Τοποθετήστε τα στο ψυγείο σας, στον καθρέφτη σας, οπουδήποτε είναι ορατό.

Σχολιάστε