Οι Βιταμίνες Είναι Πολύ Σημαντικές Για Την Υγεία Μας

Γιατί είναι σημαντικό;

Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνη ή βιταμίνες είναι πολύ σημαντικά για την υγεία μας, διότι αν δεν καταναλώνουμε αρκετές βιταμίνες απαραίτητες για το σώμα μας, το βιταμίνη διατροφής θα αντικαταστήσει την έλλειψη βιταμινών στο σύστημα μας. Ακόμα, μια καλή διατροφή βασισμένη σε τρόφιμα με υψηλή συγκέντρωση βιταμινών είναι πάντα μια καλύτερη λύση από τα συμπληρώματα. Αλλά όταν μια δίαιτα δεν είναι αρκετή, η διατροφική βιταμίνη μπορεί να είναι η απάντηση.

Θρεπτικά Συστατικά

Οι ισχυρισμοί περιεχομένου θρεπτικών συστατικών για τη διατροφική βιταμίνη περιγράφουν το επίπεδο κάποιου τύπου βιταμίνης ή βιταμινών σε αυτό το συμπλήρωμα. Για παράδειγμα, σύμφωνα με πολλές οργανώσεις υγείας, μια διατροφική βιταμίνη με τουλάχιστον 12 χιλιοστογραμμάρια ανά μερίδα βιταμίνης C θα μπορούσε να αναφέρει στην ετικέτα της: “Εξαιρετική πηγή βιταμίνης C.”

Η Λειτουργία Της Δομής

Σύμφωνα με τον FDA, οι ισχυρισμοί σχετικά με τη λειτουργία της δομής για τη βιταμίνη του συμπληρώματος διατροφής περιγράφουν την επίδραση του συμπληρώματος βιταμινών στη δομή ή τη λειτουργία του σώματος των ανθρώπων. Οι αξιώσεις σχετικά με τη λειτουργία της δομής αναφέρονται επίσης στο συνολικό αποτέλεσμα του διαιτητικού συμπληρώματος στην υγεία ενός ατόμου. Ένα από τα παραδείγματα των ισχυρισμών λειτουργίας δομής είναι το “ασβέστιο χτίζει ισχυρά οστά.”

Βιταμίνες

Υπάρχουν πολλές βιταμίνες που διατίθενται σε μορφή βιταμινούχου συμπληρώματος διατροφής. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, βιταμίνη Α, βιταμίνη D και βιταμίνη Ε.

Η βιταμίνη Α παίζει σημαντικό ρόλο στην όραση, την ανάπτυξη των οστών, την αναπαραγωγή, την κυτταρική διαίρεση και την κυτταρική διαφοροποίηση.

Η κύρια λειτουργία της βιταμίνης D είναι η διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου και φωσφόρου στο αίμα, συμβάλλοντας στη δημιουργία και διατήρηση ισχυρών οστών.

Η βιταμίνη Ε είναι ένα πολύ ισχυρό βιολογικό αντιοξειδωτικό, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη βλάβης των κυττάρων που μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη καρδιαγγειακών παθήσεων και καρκίνου.

Το PhenQ είναι ένα συμπλήρωμα απώλειας βάρους με πολλές βιταμίνες, που ισχυρίζεται ότι βοηθά τους χρήστες να χάσουν βάρος χωρίς δίαιτα ή άσκηση. Διατίθεται με τη μορφή κάψουλων και μπορεί να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα.

Τα συστατικά του είναι εκχύλισμα πράσινου κόκκου καφέ, garcinia cambogia, κετόνη βατόμουρου και πικολινικό χρώμιο. Αυτά τα συστατικά είναι γνωστό ότι βοηθούν στην απώλεια βάρους αυξάνοντας τον μεταβολισμό και καταστέλλοντας την όρεξη. Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι αυτά τα συστατικά μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες όπως πονοκεφάλους και ζάλη.

Σχολιάστε