Οι Μόνες Συμβουλές Fitness Που Χρειάζεστε Ποτέ Για Να Ξεκινήσετε

Βεβαιωθείτε ότι οι ασκήσεις σας περιλαμβάνουν διάφορες επιλογές fitness. Με αυτόν τον τρόπο, οι συνεδρίες σας δεν θα είναι ποτέ βαρετές και το κίνητρό σας θα παραμείνει υψηλό. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε ορισμένους μυς να οικοδομήσουν όταν το κάνετε αυτό, αντί να τους ασκηθείτε συνεχώς.

Συμβουλές Fitness

Ανάλογα με τους απώτερους στόχους σας, μπορείτε να προγραμματίσετε περισσότερες ή λιγότερες ασκήσεις δύναμης κατά τη διάρκεια της ρουτίνας προπόνησής σας. Λιγότερο συχνά ασκήσεις απαιτούνται για την ανάπτυξη μεγαλύτερων, ισχυρότερων μυών. Σπασμένοι, σαφώς καθορισμένοι μύες απαιτούν συχνότερες εκδρομές στο γυμναστήριο.

Το πιο εύκολο πράγμα που πρέπει να μάθετε είναι ότι θα πρέπει να ζείτε βαρύ βάρη για μικρότερους χρόνους. Επιλέξτε μια συγκεκριμένη ομάδα μυών και ξεκινήστε τη ρουτίνα σας. Εκτελέστε ένα σετ προθέρμανσης, το οποίο αρχικά αυξάνει τα βαρύτερα βάρη. Μπορείτε να κάνετε πάνω από 15-20 επαναλήψεις με αυτά τα βάρη και στη συνέχεια να αυξήσετε την ένταση. Το επόμενο σύνολο πρέπει να περιλαμβάνει περίπου 6 έως 8 επαναλήψεις με μεγαλύτερο βάρος. Το τρίτο σας σετ πρέπει να συμπληρωθεί με επιπλέον 5.

Προσέξτε Όταν Ανεβάζετε Την Ένταση Μέσα Από Τα Βάρη

Όταν ανεβαίνετε τα βάρη, είναι καλύτερο να κάνετε πολλές επαναλήψεις ελαφρύτερου βάρους σε αντίθεση με τη συσκευασία σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βάρος και να κάνετε λιγότερες επαναλήψεις. Μπορεί να φαίνεται ότι η ικανότητα ανύψωσης περισσότερων είναι πιο σημαντική, αλλά ο στόχος είναι να δούμε ποιος μπορεί να πάει περισσότερο χωρίς να χρειάζεται να παραιτηθεί. Πολλοί διάσημοι ανυψωτές βαρών χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική.

Για να αυξήσετε τη δύναμη των βραχιόνων σας, δοκιμάστε αυτή τη μεγάλη συμβουλή από τους παίκτες του τένις και του racquetball. Διαδώστε ένα μεγάλο τμήμα εφημερίδας σε ένα τραπέζι ή παρόμοια επίπεδη επιφάνεια. Πάρτε το κυρίαρχο χέρι σας, και απλώς σπρώξτε το χαρτί τέσσερα περίπου 30 δευτερόλεπτα. Κάνετε αυτό δύο φορές και στη συνέχεια μεταβείτε στα χέρια και το κάνετε αυτό μία φορά με το πιο αδύναμο χέρι σας, και στη συνέχεια επιστρέψτε στο κυρίαρχο χέρι σας για δύο ακόμη φορές.

Δεν Πειράζει Αν Πιέζεστε Μερικές Φορές

Η άσκηση σε άκρα δεν είναι καλή ιδέα. Όχι μόνο κινδυνεύετε την αρθρική και μυϊκή βλάβη, την αφυδάτωση και τα καρδιακά προβλήματα, πιέζοντας τον εαυτό σας πολύ σκληρά, θα φτάσετε επίσης σε μια αναερόβια κατάσταση, όπου το λίπος δεν μεταβολίζεται πλέον.

Τα chin-ups είναι πολύ σκληρά για εσάς; Ακριβώς με την αλλαγή του τρόπου που τους οραματίζετε μπορεί να σας βοηθήσει. Αντί να σκέφτεστε να τραβήξετε τον εαυτό σας όταν κάνετε ένα chin-up, φανταστείτε ότι τραβάτε τους αγκώνες σας κάτω. Αυτό είναι ένα τέχνασμα μυαλού που θα κάνει τα chin-ups πιο εύκολο και μπορεί να σας οδηγήσει σε να κάνετε περισσότερα.

Προσέξτε Λίγο Περισσότερο Τα Πόδια Σας

Μπορεί να είναι δύσκολο να ικανοποιήσετε τους στόχους σας γυμναστικής με παπούτσια προπόνησης που δεν ταιριάζουν σωστά. Κατάστημα για υποδήματα άσκησης τη νύχτα, επειδή τα πόδια σας τεντώσει κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα είναι στο μεγαλύτερο τους όταν ο ήλιος κατεβαίνει. Αφήστε ένα κενό περίπου μισής ίντσας σε μήκος μεταξύ του άκρου του δαχτύλου σας και της έναρξης του παπουτσιού σας. Για να διασφαλίσετε ότι έχετε τη σωστή εφαρμογή, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να μετακινήσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας ελεύθερα.

Εάν είστε κάποιος που εργάζεται έξω, είναι καλύτερο να μην το καλέσετε να εργάζεστε ή να ασκείστε. Αυτές οι ετικέτες και ονόματα μπορούν να απομακρύνουν το κίνητρό σας απλά ακούγοντάς τα. Μπορείτε επίσης να αναφέρετε κάθε άσκηση με το πραγματικό του όνομα για να σας βοηθήσει να παραμείνετε κίνητρα σε όλη τη διάρκεια της προπόνησής σας.

Επιπλέον, θα πρέπει να μπορείτε να επιτύχετε το επίπεδο φυσικής κατάστασης που θέλετε χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές. Η οικοδόμηση μιας σταθερής βάσης είναι το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της διαμόρφωσης του σώματος σας. Η καλύτερη υγεία σε μακροπρόθεσμη βάση εξαρτάται από τη βελτίωση του τρόπου ζωής σας με νέες, καλύτερες συνήθειες και δραστηριότητες όπως αυτές που προτείνονται εδώ.

Σχολιάστε