Ακολουθήστε Κανόνες Για Να Βελτιστοποιήσετε Την Γυμναστική Σας

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να ταιριάζουν καλύτερα, αλλά στη συνέχεια πιστεύουν ότι είναι πολύ δύσκολο να το κάνουμε. Η μάθηση σχετικά με την καταλληλότητα είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε. Αυτό το άρθρο είναι γεμάτο από συμβουλές για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται την ικανότητα, σκέφτονται ένα γυμναστήριο γεμάτο με περίπλοκο εξοπλισμό ανύψωσης βάρους. Καταλάβετε ότι μια δαπανηρή συμμετοχή στο γυμναστήριο ή φανταχτερό εξοπλισμό μπορεί να μην είναι απαραίτητη για να χτίσετε πραγματικά τους μυς. Όλο το σώμα σας μπορεί να χρειαστεί είναι ένας συνδυασμός έντονων ασκήσεων, όπως καταλήψεις, push-ups, pull-ups, raise legs, push-ups και γέφυρες.

Αν συνεχώς δεν μπορείτε να εκπληρώσετε τους στόχους σας για γυμναστήριο, ίσως είναι καιρός να αγοράσετε μια νέα στολή προπόνησης για να δώσετε στον εαυτό σας ώθηση. Δεν έχει σημασία αν παίρνετε κάτι φαινομενικά ασήμαντο, πιθανότατα να είστε ενθουσιασμένοι με το να φοράτε ένα νέο ένδυμα στην επόμενη άσκηση.

Μην Εστιάζετε Στην Απλή Χρήση Κρίκων Για Να Ενισχύσετε Την Κοιλιά Σας

Μια πανεπιστημιακή μελέτη διαπίστωσε ότι ακόμα κι αν κάνετε ένα τέταρτο εκατομμύριο κρίσιμες στιγμές, θα καψετε μόνο λίρες λίπους. Αν κάνετε μόνο κρίσιμες στιγμές, δεν εργάζεστε πλήρως τους κοιλιακούς μυς σας. Περιστρέψτε σε άλλες κοιλιακές ασκήσεις για να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας.

Εάν εργάζεστε έξω ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, θα είναι πολύ εύκολο να διατηρήσετε τη δυναμική σας. Προσπαθήστε να περπατήσετε στη θέση σας σε διαφημιστικά διαλείμματα. Όταν καθίσετε στον καναπέ, μπορείτε να κάνετε κάποια κατάρτιση μικρού βάρους. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμπιεστεί σε κάποια άσκηση.

Δοκιμάστε κάποιους τοίχους για να χτίσετε τη δύναμή σας στα πόδια σας. Το μόνο που χρειάζεστε για να εκτελέσετε αυτή την κίνηση είναι ένας επίπεδος, άδειος τοίχος. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τον εαυτό σας απέναντι από τον τοίχο, με τα πόδια σας περίπου δεκαοκτώ εκατοστά μακριά από τον τοίχο. Ξεκινήστε να ακουμπάτε και να λυγίζετε τα γόνατά σας μέχρι η πλάτη σας να χωρέσει εντελώς στον τοίχο.

Συνεχίστε να σφίγγετε μέχρι το σημείο όπου βρίσκεστε σε καθιστή θέση με τους μηρούς σας τέλεια παράλληλους προς το πάτωμα. Παραμείνετε σε αυτή την καθιστή θέση όσο το σώμα σας θα σας επιτρέψει.

Γυμνάστε Σωστά Τους Κοιλιακούς Σας

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει μερικούς κοινούς μύθους για τις ασκήσεις και θα σας παρέχει μερικές εύκολες ασκήσεις, τεκμηριωμένες με στοιχεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τη βασική σας δύναμη.

Ο πιο συνηθισμένος μύθος για την άσκηση της κοιλιάς είναι ότι πρέπει να σηκώνετε τα πόδια σας από το έδαφος και να κάνετε κρίσιμες στιγμές. Αν και αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δουλέψετε τους κοιλιακούς σας, επιβαρύνει πάρα πολύ τη σπονδυλική στήλη.

Ωστόσο, τα κρίσιμα δεν πρέπει να είναι η μόνη άσκηση που κάνετε. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε άλλες ασκήσεις όπως σανίδες, ξαπλώστρες ή βολάν.

Κάθε φορά που έχετε την ευκαιρία, θα πρέπει να κάνετε την άσκησή σας έξω. Βρείτε χρόνο για να βγείτε έξω για ένα ταξίδι πεζοπορίας ή μια μακρά ποδηλασία. Αυτό θα σας δώσει μεγάλη άσκηση, καθαρό αέρα και θα σας αναζωογονήσει. Η ύπαρξη έξω σας βοηθά να σκεφτείτε καλύτερα και να χαλαρώσετε.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές εδώ για να καταλάβετε και να μείνετε έτσι! Αυτό είναι μόνο ένα κλάσμα των εξαιρετικών πληροφοριών εκεί έξω. Όσο περισσότερο αναζητάτε, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητές σας να σημειώσετε σημαντική πρόοδο. Αν είστε κίνητρο θα πετύχετε, θα είστε πιο υγιείς, πιο ευτυχισμένοι σε χρόνο καθόλου.

Σχολιάστε