Αν Θέλετε Να Χάσετε Βάρος Σωστά, Ακολουθήστε Αυτές Τις Συμβουλές

Αν Θέλετε Να Χάσετε Βάρος ΣωστάΌταν σκέφτεστε το αδυνάτισμα, τα μαθηματικά μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο. Εάν έχετε υψηλότερη θερμιδική πρόσληψη από ό, τι κάνατε θερμιδική κάψιμο, θα πάρετε βάρος.

Αντίθετα, πρόκειται να χάσετε βάρος εάν η θερμιδική κάψιμο σας είναι μεγαλύτερη από την κατανάλωσή σας. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά πρέπει να γνωρίζετε περισσότερες πληροφορίες γι ‘αυτό.

Για να μειώσετε το βάρος σας, διατηρήστε ένα ημερολόγιο που καταγράφει την πρόσληψη θερμίδων. Αυτή η στρατηγική έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να καταναλώνουν με επιτυχία λιγότερο και να κάνουν καλύτερες επιλογές.

Ενώ χρειάζεστε άσκηση, μια υγιεινή διατροφή σίγουρα θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να διατηρήσετε αυτή την απώλεια.

Έχετε Έναν Συνεργάτη Να Σας Βοηθήσει Όταν Προσπαθείτε Να Χάσετε Βάρος

Πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας βάρους, είναι πολύ πιο εύκολα όταν έχετε κάποιον που το κάνει μαζί σας. Είτε εργάζεστε μαζί είτε ανταγωνίζεστε, καθιστά την απώλεια βάρους πιο διασκεδαστική.

Εάν τρώτε έξω, να είστε προσεκτικοί για το ποιον επιλέγετε να τρώτε. Μελέτες έχουν δείξει πρόσφατα ότι οι γυναίκες και οι άνδρες τρώνε περισσότερο όταν είναι στην παρουσία της γυναίκας και τρώνε λιγότερο όταν βρίσκονται στην παρουσία ενός άνδρα. Οι λόγοι δεν έχουν καθοριστεί, αλλά η έξοδος με τις φίλες σας θα μπορούσε να δελεάσει τη συνήθεια υπερκατανάλωσης τροφής, οπότε συνειδητοποιώντας ότι αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να διατηρήσετε περισσότερο αυτοέλεγχο.

Η Απώλεια Βάρους Απαιτεί Να Κάνετε Πολλές Θυσίες, Αλλά Η Γεύση Δεν Είναι Μία Από Αυτές

Τα τελευταία χρόνια, τα τρόφιμα απώλειας βάρους ήταν απαίσια. Σήμερα, όμως, υπάρχουν πολλά σύγχρονα γλυκαντικά και συντηρητικά που μπορούν ακόμα να κόψουν τους υδατάνθρακες και το λίπος, αλλά με μια γεύση που ανταγωνίζεται ένα πλούσιο γεύμα ισοδύναμο. Δοκιμάστε αυτό εάν δεν θέλετε να εξαλείψετε την κατανάλωση τροφίμων που σας αρέσει ενώ χάνετε βάρος.

Αν αγαπάτε πατάτες και προσπαθείτε να χάσετε βάρος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουνουπίδι για να κάνετε ένα νόστιμο υποκατάστατο πατάτας. Βράστε το κουνουπίδι και ψιλοκομμένα κρεμμύδια μέχρι να είναι αρκετά τρυφερά. Στη συνέχεια, ενώ εξακολουθούν να είναι ζεστά, πούρε το μείγμα με κοτόπουλο ή λαχανικό και προσθέστε μια πινακίδα πιπέρι στη γεύση. Αυτό μπορεί να κάνει ένα μεγάλο πιάτο δίπλα από την αφθονία της διατροφής και ένα κλάσμα των θερμίδων και των υδατανθράκων από πατάτες πουρέ.

Για να βοηθήσετε με την απώλεια βάρους, κοιτάξτε σε άλλες μορφές να πάρει γύρω από αντί να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό σας. Η σωματική μεταφορά, όπως το τρέξιμο ή η ποδηλασία, μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες ενώ φτάσετε από το σημείο α έως το σημείο β. Καίτε τις θερμίδες που έχουν αποθηκευτεί στο σώμα σας όλη την ημέρα. Μπορείτε να αποφύγετε αυτό να συμβεί κάνοντας κάποιες θερμίδες όσο μπορείτε.

Πάρτε Το Άγχος Σας Υπό Έλεγχο

Το άγχος προκαλεί το σώμα σας να κρατήσει λίπος και θερμίδες ως άμυνα. Το μυαλό σας καταλαβαίνει ότι το άγχος είναι μόνο προσωρινό, ίσως σε σχέση με ένα έργο που σας αφορά, αλλά το σώμα σας αντιδρά σαν να υπάρχει κίνδυνος και πρέπει να τρέξετε. Μεγάλες ποσότητες πίεσης μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση του βάρους.

Μόλις χάσετε πολύ βάρος χρησιμοποιώντας μηλόξυδο ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, απαλλαγείτε από τα ρούχα στο ντουλάπι σας που είναι πολύ μεγάλα για εσάς. Αυτός είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να δημιουργήσετε την εμπιστοσύνη σας και να ανταμείψετε τον εαυτό σας για τη σκληρή δουλειά σας Σίγουρα θα έχετε κίνητρο να παραμείνετε σε φόρμα ή να χάσετε ακόμα περισσότερα, αν το χρειάζεστε.

Όταν χάνετε βάρος, αντί να προσπαθείτε να επιτύχετε ένα συγκεκριμένο βάρος, προσπαθήστε να φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος ιματισμού. Αγνοήστε εντελώς την κλίμακα σας. Κάθε άτομο μεταφέρει το βάρος του με διαφορετικό τρόπο. Κανείς δεν έχει το ίδιο τέλειο βάρος, και ως εκ τούτου προσπαθεί να χτυπήσει έναν ορισμένο αριθμό είναι λίγο ανόητο. Εστιάστε στο μέγεθος του ενδύματος που θέλετε να αντικαταστήσετε.

Οι λιπαρές θερμίδες μπορεί να σας κάνουν να κερδίζετε βάρος πιο εύκολα από τις πρωτεΐνες θερμίδες, και ορισμένα τρόφιμα μπορούν να καίουν ακόμη περισσότερες θερμίδες από ό, τι παρέχουν.

Ελέγξτε το γλυκαιμικό δείκτη των τροφίμων για να μάθετε ποιες είναι καλές για την απώλεια βάρους και τη διαχείριση. Η χρήση αυτού του οδηγού μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε σοφές επιλογές τροφίμων.

Σχολιάστε