Αποφύγετε Την Παχυσαρκία, Μειώνοντας Τους Υδατάνθρακες

Είστε εσείς ή τα μέλη της οικογένειάς σας μεταξύ του 65%;

Για να βοηθήσει με τα θέματα βάρους και για τη συνολική βελτίωση της υγείας, πολλοί άνθρωποι στραφούν σε δίαιτες. Στην πραγματικότητα, οι κυβερνητικές στατιστικές δείχνουν ότι ενώ το 65% περίπου των Αμερικανών είναι υπέρβαροι, το 38% κάνει πραγματικά κάτι γι ‘αυτό.

Και σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, περίπου το ένα τρίτο των υπέρβαρων Αμερικανών που προσπαθούν να χάσουν βάρος, το κάνουν με την κατανάλωση λιγότερων υδατανθράκων (υδατάνθρακες), κυρίως λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας των διατροφικών μανίας όπως η δίαιτα Atkins και η Νότια Διατροφή παραλία.

Αν και σίγουρα υπήρχαν άλλα προγράμματα δίαιτας με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες ή χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, και πολλά περισσότερα θα βγουν με βεβαιότητα τα επόμενα χρόνια, ας ρίξουμε μια ματιά στα βασικά πίσω από πολλά από τα μεγάλα σχέδια. Και ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς ταιριάζουν στον πραγματικό κόσμο σήμερα. Επειδή, ενώ θα μπορούσε να είναι εξαιρετικό να μειώσουμε την περιεκτικότητα σε σάκχαρα του σώματος και να είμαστε υγιεινότεροι, δεν θα ήταν σπουδαίο να μάθουμε πώς να το κάνουμε, ενώ ήταν μέρος αυτού του γρήγορου κόσμου;

Στον κόσμο της άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων, η γρήγορη αλληλεπίδραση στο Internet και τα ήδη πολύπλευρα καθημερινά ταραχώδη προγράμματα, ο προϋπολογισμός της διατροφής, ο προγραμματισμός, η προετοιμασία και τα ψώνια είναι θέματα που μπορούν να γίνουν σημαντικές πηγές άγχους και λόγοι για την αποτυχία της δίαιτας.

Οι οικογένειες διπλού εισοδήματος που διαμένουν και οι άλλοι υπερπληθυστέοι μισθωτοί και διαιτολόγοι υποφέρουν ήδη περισσότερο από το μερίδιό τους στους καθημερινούς άγχους όπως ο φόβος να απολυθούν, η μετεγκατάσταση ή η διακοπή της εργασίας τους, τόσο ηλικιωμένοι όσο και ανήλικοι) και προσπαθούν να χρηματοδοτούν και να ζυγίζουν τη συνεχή εκπαίδευση στη ζωή τους, στους προϋπολογισμούς τους και στις καθημερινές τους συνήθειες.

Οι Άνθρωποι Θέλουν Και Χρειάζονται Απλούστερες Λύσεις

Και χρειάζονται απλούστερα σχέδια διατροφής. Ξεχάστε να ξοδέψετε μεγάλα δολάρια σε γκουρμέ, δύσκολα να βρείτε αντικείμενα. Ξεχάστε τις ώρες λειτουργίας μόνο για να προετοιμάσετε τα γεύματα. Και ξεχνάμε την καταμέτρηση, τη μέτρηση και τη ζύγιση των συστατικών.

Είτε ένα σχέδιο με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες ταιριάζει στις πραγματικές ζωές, είτε δεν συμβαίνει. Πρώτα θα ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένους βασικούς όρους και ορισμούς που θα βοηθήσουν στην κατανόηση της επιστήμης πίσω από τα σχέδια χαμηλών υδατανθράκων. Ας δούμε πόσα από τα σχέδια των μεγάλων παικτών μετριάζουν.

Σημειώστε ότι τα περιεχόμενα εδώ δεν παρουσιάζονται από ιατρό και ότι οποιοσδήποτε και όλος ο διαιτολογικός σχεδιασμός θα πρέπει να γίνει υπό την καθοδήγηση των ιατρών σας. Αυτό το περιεχόμενο παρουσιάζει μόνο επισκοπήσεις για έρευνα χαμηλών υδατανθράκων για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αντικαθιστά ιατρικές συμβουλές από επαγγελματία γιατρό.

Σχολιάστε