Το Superbug MRSA Καταπολεμάται Με Εκχύλισμα Σκόρδου

Το Superbug MRSA, το οποίο γίνεται όλο και πιο κοινό στα Νοσοκομεία, έχει πλέον αναπτύξει ένα θανατηφόρο στέλεχος, το οποίο έχει ήδη σκοτώσει πολλούς ασθενείς.

Ο γιατρός Ron Cutler, ένας μικροβιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου, στο Ηνωμένο Βασίλειο, λέει ότι το Allicin, το οποίο είναι ένα απολύτως φυσικό εκχύλισμα από το σκόρδο, έχει δείξει αξιοσημείωτη επιτυχία σε ασθενείς με MRSA.

Έχει εργαστεί σε αυτό το έργο για έξι χρόνια και λέει ότι το Allicin, όχι μόνο σκοτώνει MRSA, αλλά και τον αυξανόμενο αριθμό Superbugs νέας γενιάς, που είναι ανοσοποιημένοι με τα συνήθη αντιβιοτικά. Πρέπει πάντοτε να θυμόμαστε ότι όλα τα αντιβιοτικά είναι φυσικά ή ευεργετικά από τα Φυσικά Προϊόντα.

Το Allicin είναι το μέρος του σκόρδου που προκαλεί την πικάντικη οσμή, αλλά ο Doctor Cutler έχει αναπτύξει μια άοσμο έκδοση.

Σε αυτό το στάδιο το ποσοστό επιτυχίας έρευνας, είναι πολύ ελπιδοφόρο.

Λόγω των χημικών ουσιών στον αέρα που αναπνέουμε και του φαγητού που τρώμε, είναι απαραίτητο να φροντίσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, όπως είναι το σύστημα που μας δόθηκε κατά τη γέννηση, για να καταπολεμήσουμε τις ασθένειες και τις ασθένειες, τον φυσικό τρόπο. Δυστυχώς, σε αυτή την εποχή, το ανοσοποιητικό σύστημα βρίσκεται σε διαρκή μάχη με τα στοιχεία που μας περιβάλλουν.

Η μόνη λύση σε αυτή την κατάσταση είναι να λάβετε υπόψη τη διατροφή που βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα να λειτουργεί αποτελεσματικά. Το σκόρδο είναι προφανώς ένα από τα σημαντικά στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι και θα σας πω περισσότερα σε άλλα άρθρα.

Σχολιάστε