Το Αλκοόλ Μπορεί Σίγουρα Να Καταστρέψει Την Καλύτερη Δίαιτα

Καλύτερη ΔίαιταΑναφερθείτε κριτικά σε κάθε νέα πληροφορία σχετικά με την απώλεια βάρους και αποφασίστε αν έχει νόημα. Αν κάτι φαίνεται υπερβολικά τέλειο, πιθανότατα δεν είναι νόμιμο.

Οι παρακάτω συμβουλές έχουν δοκιμαστεί και έχουν βρεθεί αποτελεσματικές, ώστε να είναι μέρος της στρατηγικής σας για την απώλεια βάρους.

Για να χάσετε βάρος, δοκιμάστε να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων. Όταν μπορείτε να αφαιρέσετε ένα λιπαρό φαγητό, το κάνετε. Ίσως θελήσετε να αναζητήσετε αντικαταστάσεις που περιέχουν λιγότερες θερμίδες.

Ποιος Έρχεται Στο Δείπνο Απόψε;

Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι και τα δύο φύλα τρώνε περισσότερο φαγητό όταν είναι στην εταιρεία μιας γυναίκας, αλλά λιγότερο όταν είναι γύρω από έναν άνδρα. Ενώ οι λόγοι είναι ανεξήγητοι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μια νύχτα έξω με τα κορίτσια θα σας φανεί ίσως να τρώτε περισσότερο φαγητό και να έχετε έλλειψη αυτοελέγχου.

Εάν θέλετε να χάσετε βάρος αποτελεσματικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει αρκετές θερμίδες. Οι δίαιτες λιμοκτονίας είναι κακές για σας για διάφορους λόγους. Πολλοί άνθρωποι κάνουν το λάθος να λιμοκτονούν, υποθέτοντας ότι θα τους βοηθήσει να χάσουν. Στην πραγματικότητα, θα προκαλέσει πτώση του μεταβολισμού σας και το σώμα σας θα προσπαθήσει να αποθηκεύσει το λίπος έτσι ώστε να μην λιμοκτονηθεί. Είστε επίσης πιο επιρρεπείς στο binging.

Είναι κοινή γνώση ότι η αύξηση της πρόσληψης νερού θα σας βοηθήσει να ρίξετε τα κιλά. Εάν θέλετε να επιταχύνετε πραγματικά το μεταβολισμό σας, τότε θα πρέπει να πιείτε παγωμένο νερό. Όταν πίνετε κρύο νερό, το σώμα σας λειτουργεί για να σταθεροποιήσει την εσωτερική του θερμοκρασία και αυτό αυξάνει το μεταβολισμό σας.

Εάν θέλετε να χάσετε βάρος, προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρήση του αυτοκινήτου σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Εκτός από το ποδήλατο και το περπάτημα, η κυλιόμενη σφαίρα και το τρέξιμο μπορούν να προσφέρουν ευχάριστα και θερμιδικά μέσα καύσης. Οι θερμίδες που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας παραμένουν στο σώμα σας. Η κάψιμο αυτών των θερμίδων με την καθημερινή άσκηση, όπως μια ωραία βόλτα, εμποδίζει αυτό να συμβεί.

Για να χάσετε βάρος, τρώτε άπαχο κρέας και προετοιμάστε το με υγιεινό τρόπο. Αντικαταστήστε βαριά σάλτσες κρέμας για salsa ή chutney. Αν χρησιμοποιείτε σάλτσα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, θα προσθέσετε γεύση στο κρέας σας και θα σας βοηθήσει να το διατηρήσετε υγρό. Μπορείτε να πάρετε chutneys σε διάφορες γεύσεις, και ανοίγουν έναν κόσμο γεύσεων για το κρέας σας.

Αγνοώντας Τους Πόθους Σας Δεν Είναι Η Καλύτερη Ιδέα

Τα τρόφιμα όπως το παγωτό και τα τσιπ είναι νόστιμα. Όταν ασχολείστε με μια δίαιτα, αυτές οι επιθυμίες μπορεί να είναι μεγαλύτερες. Εάν διαπιστώσετε ότι είναι αδύνατο να αντισταθείτε σε ορισμένα ανθυγιεινά τρόφιμα, τα τρώτε με μέτρο και σταματάτε μόλις καταναλώσετε ένα κατάλληλο μέγεθος μερίδας. Μπορείτε να χαλαρώσετε την επιθυμία με ένα υποκατάστατο χαμηλών θερμίδων που θα σας ικανοποιήσει και θα σας επιτρέψει να μείνετε σε καλό δρόμο.

Μπορείτε να χάσετε βάρος με την ενεργότητά σας. Προσπαθήστε να μη καθίσετε καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το σώμα σας θα κάψει θερμίδες καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθιστώντας αποτελεσματικό το μεταβολισμό σας και θα μπορείτε να τρώτε μια αξιοπρεπή ποσότητα θερμίδων ενώ θα χάσετε ακόμα το βάρος.

Μην Πίνετε Αλκοόλ Όταν Βρίσκεστε Σε Δίαιτα

Το αλκοόλ έχει πολύ υψηλές θερμίδες και μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την προστασία σας και να προκαλέσετε υπερβολική κατανάλωση τροφής. Επίσης, το υγρό δίνει στο σώμα σας ανεπιθύμητες θερμίδες αντί για τις θερμίδες που θα μπορούσαν να προέλθουν από υγιεινές επιλογές τροφίμων.

Μια μεγάλη συμβουλή απώλειας βάρους είναι να βεβαιωθείτε ότι τα πιάτα σας δεν είναι πολύ μεγάλα. Μεγαλύτερα πιάτα θα σας κάνουν να βάλετε περισσότερο στο πιάτο σας, καθιστώντας σας υπερφαγία. Το δείπνο σας πρέπει να ταιριάζει σε μια πλάκα 9 ιντσών. Αν το πιάτο είναι μεγαλύτερο από αυτό, είναι πολύ μεγάλο.

Μετά τις αγορές ψώνια, αφιερώστε το χρόνο για να διαιρέσετε το φαγητό σας σε δοχεία μεγέθους μερίδας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα baggies ή τα κουτάκια Tupperware για να διατηρήσετε τα διαιρεμένα τμήματα φρέσκα. Όταν γνωρίζετε ποια μερίδια τρώτε, θα σας εμποδίσουν από την υπερκατανάλωση τροφής.

Εάν τρώτε περισσότερες θερμίδες από ότι χρειάζεται το σώμα σας, θα αποθηκευτούν ως λίπος. Ως εκ τούτου, αποφύγετε να τρώτε αν δεν πρόκειται να ασκήσετε κάποια δραστηριότητα μετά. Τρώτε μόνο όταν είστε βέβαιοι ότι θα είστε ενεργός. Αυτό βοηθά στην αφομοίωση και επεξεργασία όλων των θερμίδων που μόλις καταναλώσατε.

Μόλις έχετε διαβάσει κάποιες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος. Εφαρμόστε τις συμβουλές που μόλις διαβάσατε στην καθημερινή σας ρουτίνα και θα είναι ένας τεράστιος κατασκευαστής διαφορών στη ζωή σας.

Σχολιάστε