Φροντίστε Τους Γλουτούς Σας Για Να Φτιάξετε Την Γενική Εικόνα Σας

Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι πάντα διασκεδαστικό ή εύκολο να παραμείνετε σε φόρμα. Ωστόσο, για να διατηρηθεί καλή υγεία, πρέπει να επιμείνετε στις δύσκολες στιγμές στην αρχή. Ευτυχώς, θα γίνει ευκολότερο με το χρόνο και τελικά θα γίνει δεύτερη φύση σε εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται για το σώμα τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταλήξετε σε ένα σχέδιο και να το ακολουθήσετε. Πολλοί διαπιστώνουν ότι μπορεί να είναι ευχάριστη.

Ψάξτε για ρουτίνες άσκησης που θα βρείτε συναρπαστικό και ότι θα είστε σε θέση να κολλήσει με. Βεβαιωθείτε ότι η γυμναστική σας είναι κάτι που θα βρείτε διασκέδαση, έτσι ο χρόνος θα περάσει γρηγορότερα.

Οι τοίχοι των τοίχων είναι ιδανικοί για την οικοδόμηση των quad μυών σας και τη βελτίωση της δύναμης των ποδιών. Για να ξεκινήσετε, αναζητήστε έναν ανοιχτό χώρο τοίχου αρκετά ευρύ ώστε να φιλοξενεί το σώμα σας. Με την πλάτη σας στραμμένη στον τοίχο, τοποθετήστε τον εαυτό σας περίπου 18 ίντσες από αυτό. Αφήστε πίσω τον τοίχο και σκύψτε τα γόνατά σας. Συνεχίστε να κάμπετε τα γόνατά σας και τοποθετείστε τον εαυτό σας σε μια συνεδρίαση κρέμονται κατά μήκος του τοίχου με τους μηρούς και το έδαφος παράλληλα μεταξύ τους. Διατηρήστε τη θέση κατάκλισης μέχρι να μην τη διατηρήσετε πλέον.

Οι προπονήσεις σας θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματικές εάν μάθετε να ελέγχετε την αναπνοή σας. Κατά την εκτέλεση κρίσεων ή καθισμάτων, εκπνεύστε σκόπιμα όταν οι ώμοι σας φτάνουν στο υψηλότερο σημείο τους. Όταν εκπνέετε βαθιά, οι κοιλιακοί μύες σας αναγκάζονται να εργαστούν σκληρότερα.

Η κάμψη των γλουτών σας όταν κάνετε ένα γόνατο συνιστάται κατά την ανύψωση βαρών πάνω από το κεφάλι σας. Αυτή η κίνηση επιτρέπει στο σώμα σας να υιοθετήσει μια πιο αποτελεσματική και ασφαλή θέση, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα τραυματισμού και μεγιστοποιώντας την προπόνηση σας. Πιο συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα τοποθέτησης βοηθά στην αύξηση της σταθερότητας που προσφέρει η σπονδυλική σας στήλη.

Συμπερασματικά, δεν είναι πάντα διασκεδαστικό να παραμείνει σε φόρμα, αλλά μπορεί να γίνει. Δεν είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσουμε μόνο αυτό το δύσκολο έργο. Διαβάστε πρώτα όλα όσα μπορείτε, αλλά στη συνέχεια ξεκινήστε την ρουτίνα γυμναστικής σας.

Σχολιάστε