Πως Να Βοηθήσετε Το Σώμα Σας Και Την Υγεία Σας

Τι είναι ένα συμπλήρωμα υγείας; Το συμπλήρωμα υγείας είναι ένας όρος που σημαίνει προϊόντα που παρασκευάζονται από ένα ή περισσότερα θεμελιώδη θρεπτικά συστατικά, όπως για παράδειγμα βιταμίνες ή ανόργανα συστατικά και τα οποία είναι πολύ ωφέλιμα για την υγεία μας.

Σας παρέχει μερικές συγκεκριμένες βιταμίνες, μέταλλα, βότανα, βοτανικά, αμινοξέα, μεταβολίτες κλπ. Η υγεία μας εξαρτάται από τη σωστή πρόσληψη αυτών των θρεπτικών ουσιών και αν η δίαιτα δεν λειτουργεί, κάποιο είδος υγείας συμπλήρωμα ή συμπληρώματα θα ήταν η απάντηση.

Το PhenQ είναι ένα συμπλήρωμα που βοηθά τους αθλητές να ενισχύσουν την αντοχή και τη μυϊκή τους μάζα. Δεν είναι μόνο για αθλητές. είναι επίσης για άτομα που θέλουν να διατηρήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Mπορεί να σας βοηθήσει στη ρουτίνα της φυσικής σας κατάστασης αυξάνοντας την αντοχή, τη μυϊκή σας μάζα και την καύση λίπους. Έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό με την απώλεια βάρους, την οικοδόμηση μυών και την καύση λίπους.

Βιταμίνες

Πολλά συμπληρώματα υγείας μας παρέχουν διάφορες βιταμίνες. Για παράδειγμα, βιταμίνη Α, βιταμίνη D και βιταμίνη Ε. Η βιταμίνη Α παίζει σημαντικό ρόλο στην όραση, την ανάπτυξη των οστών, την αναπαραγωγή και την κυτταρική διαίρεση και την κυτταρική διαφοροποίηση. Η βιταμίνη D διατηρεί φυσιολογικά επίπεδα ασβεστίου και φωσφόρου στο αίμα, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση και διατήρηση ισχυρών οστών. Η βιταμίνη Ε είναι ένα πολύ ισχυρό βιολογικό αντιοξειδωτικό, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη βλάβης των κυττάρων που μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη καρδιαγγειακών παθήσεων και καρκίνου.

Ορυκτά

Τα συμπληρώματα υγείας μας παρέχουν επίσης διάφορα μεταλλικά στοιχεία. Τα ορυκτά παίζουν έναν αριθμό ρόλων, όπως βοηθώντας το σώμα σας να χρησιμοποιεί την ενέργεια από τα τρόφιμα. Για παράδειγμα, το συμπλήρωμα σιδήρου παρέχει στο σώμα σας σίδηρο, το οποίο αποτελεί σημαντικό συστατικό των πρωτεϊνών που εμπλέκονται στη μεταφορά οξυγόνου και στο μεταβολισμό. Το συμπλήρωμα ασβεστίου μας παρέχει ασβέστιο, το οποίο είναι κρίσιμο για τη μετάδοση νευρικών παλμών, τη ρύθμιση του καρδιακού παλμού, την πήξη του αίματος και την οικοδόμηση και διατήρηση υγιών οστών.

Προσέξτε. Πριν ξεκινήσετε να παίρνετε κάποιο είδος συμπληρώματος υγείας, βεβαιωθείτε ότι η κατάλληλη διατροφή δεν είναι αρκετή για να αυξήσει την πρόσληψη ορισμένων ορυκτών ή βιταμινών. Συμβουλευτείτε έναν γιατρό για να δείτε ότι η χρήση συμπληρωμάτων είναι κατάλληλη για εσάς. Μερικά συμπληρώματα μπορεί να έχουν παρενέργειες.

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι κοιμάστε αρκετά και τρώτε υγιεινά τρόφιμα. Αυτοί οι δύο παράγοντες έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην απόδοσή σας στην εργασία.

Εάν δεν κοιμάστε αρκετά, η γνωστική σας λειτουργία θα μειωθεί και θα αισθάνεστε κουρασμένοι όλη την ημέρα. Επηρεάζει επίσης τη διάθεσή σας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλή παραγωγικότητα.

Η κατανάλωση υγιεινών τροφών ενισχύει την ενέργειά σας και βελτιώνει τη διάθεσή σας. Μια υγιεινή διατροφή βοηθά επίσης στην απώλεια βάρους, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη διαύγεια και τα επίπεδα συγκέντρωσης καθώς και στη σωματική αντοχή στην εργασία.

Σχολιάστε