Είναι Τελικά Εφικτό Να Αποκτήσουμε Κάποια Στιγμή Το Τέλειο Σώμα;

Αν έχουμε το τέλειο σώμα, γίνεται ένας αγώνας για να το διατηρήσουμε. “Δεν μπορώ να κερδίσω αυτό το βάρος πίσω.” Αν δεν το έχουμε, το αμαρτάνουμε, μερικοί από το ανυπόληπτο λαχτάρα. Αυτή η λαχτάρα μπορεί να φτάσει σε μια εμμονή σε ακραία μέτρα (Al Roker).

Αγωνιζόμαστε για αυτούς τους χαμηλού σωματικού λίπους 8-10% για τους άνδρες και 15-20% για τις γυναίκες. Μετράμε τις θερμίδες ή τρώμε χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες για το τέλειο λεπτό σώμα Θέλουμε όλα τα ίχνη κυλίνδρων, λακκούβες και κοκκινωπό, φουσκωμένο μαλακό δέρμα να φύγει. Όλα τα σημάδια της βαρύτητας άρχισαν.

Η ηλικία μας πρέπει να αντιμετωπιστεί. Θέλουμε τόνο, διδάσκεται και άπαχο το δέρμα και τους μυς. Πρέπει να μοιάζουμε με μοντέλα και σούπερ σταρ που πληρώνονται χιλιάδες ημερησίως για να δούμε τον τρόπο που κάνουν. Ευκίνητος. μακρύς, άπαχος, αρρωστημένος, μάλιστα σκισμένος. Μην προσέχετε ότι αυτά τα αστέρια μπορούν να αντέξουν οικονομικά το χρόνο και οι εκπαιδευτές να ασκήσουν 4 ώρες την ημέρα στην αναζήτηση της τελειότητας.

Υπάρχει Μια Πληθώρα Βιβλίων Διατροφής Εκεί Έξω

Όλοι μελετάμε την απώλεια βάρους. Κάθε νέο βιβλίο χαίρει μιας νέας λύσης. Αλλά η βιομηχανία διατροφής έχει αυξηθεί τόσο μεγάλη και πρησμένη όσο η μέση της Αμερικής. Δίαιτα, χάπια, επιθέματα, παρασκευάσματα, διαδικασίες, συνταγές και διορθωτικά μέτρα για υποθετική «θεραπεία της κατάστασής σας».

Εν τω μεταξύ, το κόστος για την υγειονομική περίθαλψη ξεφεύγει από τον έλεγχο από υψηλή χοληστερόλη, υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτη και άλλες ασθένειες που επιδεινώνονται από το γεγονός ότι είναι υπέρβαροι.

Μπορούμε να απομακρυνθούμε από αυτό με θυμό, αηδία ή απογοήτευση, να παραιτηθούμε και να πάρουμε λίπος (1/4 της Αμερικής). Ή συνεχίστε από μια δίαιτα στην επόμενη μανία, yoyoing στην παχυσαρκία (άλλη 1/4 Αμερική). Τι συμβαίνει; Καθώς η ζωή γίνεται ευκολότερη με τις τεχνολογικές μας εξελίξεις και την οικονομική μας επιτυχία, γινόμαστε πιο καθισμένοι. Είναι η αυξημένη ανάγκη για άμεση ικανοποίηση που προκαλεί την παχυσαρκία; Ή είναι μαζικά παραγόμενα γρήγορα τρόφιμα χωρίς διατροφική αξία που είναι απλά πάρα πολύ εύκολο να αποκτηθούν;

Προσθέστε Σε Αυτό Έναν Καθιστικό Τρόπο Ζωής

Μιλώντας για άμεση ικανοποίηση, η λιποαναρρόφηση φαίνεται μια εύκολη λύση. Θα πιπιλιστεί το λίπος, κάνοντας μας να φανεί τελείως λεπτό, αλλά η χημεία του αίματός μας δεν αλλάζει. Είμαστε ακόμα υπέρβαροι στο εσωτερικό, ώριμοι για καρδιοπάθειες και σίγουροι για να κερδίσουμε το βάρος πίσω. Το βάρος στη συνέχεια τείνει να επιστρέψει σε όλα τα λάθος σημεία που επιδεινώνουν την κατάσταση (κοιτάξτε έξω τη Nicole Smith!) Η αυτοεκτίμηση και το σωματικό βάρος είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Πρέπει να πω ότι η αναγνώριση που λαμβάνω (ως γυναίκα) ότι είμαι λεπτή είναι πραγματική.

Γενικά, όσο πιο λεπτό είμαι, τόσο πιο θετική είναι η απάντηση. Η εμπειρία μου ίσως αντανακλά τους άλλους, καθώς η κοινωνική αναγνώριση για το λεπτό είναι ύπουλη. Τα μέσα ενημέρωσης, η κοινωνία και ο πολιτισμός ενισχύουν αυτές τις προοπτικές. Η αυτοεκτίμηση και το σωματικό βάρος καταλήγω ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένα για τους περισσότερους. Θα χρειαστεί περισσότερο από έναν επαναστατικό λίγους, όπως η Βασίλισσα Λατίφα, που η αναζωογονητική συμπεριφορά εκφράζει “Λεπτό για ποιο; Για τι; Μου αρέσει τα γεύματά μου! Είμαι χαρούμενος και επιτυχής! Και μου αρέσει να είμαι πλήρης!” Το μήνυμά της απελευθερώνει την ιδέα του τελειομανή. Έχει καμπύλες και το σωματικό λίπος της είναι πιθανώς ένα υγιές 25%.

Η Επιδίωξη Του Τέλειου Σώματος Γίνεται Τότε Ζήτημα Αυτοεκτίμησης

Αν θέλουμε αναγνώριση δεν μπορούμε να φάμε, να πίνουμε ή να είμαστε χαρούμενοι! Πρέπει να έχουμε πάντοτε τον έλεγχο να τηρούμε αυτά τα άκαμπτα πρότυπα. Αυτό είναι το τρίψιμο. Για φυσική διασκέδαση αγάπη, δίνοντας και μοιράζοντας παιδιά που θέλουν να απολαύσουν τη ζωή ενώ είναι υγιείς και παραγωγικοί εδώ είναι μια λύση. Χάνουν τον έλεγχο!

Η βασίλισσα Latiffa το κάνει ξεκινώντας από τη μοτοσικλέτα της πηγαίνοντας από εδώ σε ποιος ξέρει πού. Χάνετε τον εαυτό σας σε κάτι που σας αρέσει να κάνετε και να ξεχάσετε τα υπόλοιπα. Το λέω “ζωντανεύοντας” όταν χάνω τον εαυτό μου με το γράψιμο, την άσκησή μου, παίζοντας με παιδιά, μουσική, συνομιλία μερικές φορές ακόμη και με καθαρισμό σπιτιού (Προσοχή: αυτό το «χωροταξικό» είναι μεταδοτικό και αρχίζει να διεισδύει σε όλα όσα κάνεις). Απλά χάνετε τον εαυτό σας τη στιγμή και βρείτε τη ζώνη μέσα. Χτίζει αυτοεκτίμηση, καίει θερμίδες και παράγει ευδαιμονία ταυτόχρονα.

Τι θα συμβεί αν ξεχάσαμε εντελώς να έχουμε ένα τέλειο σώμα και να επανεστιάσουμε την υγεία μας; Θα χάναμε όλες τις συναισθηματικές αποσκευές που έρχονται με την τελειότητα. Θα επικεντρώναμε αντ ‘αυτού, στην υγεία και την αίσθηση καλής. Θα τρώγαμε σωστά και λογικά και θα ασκούσαμε. Πολλά λαχανικά, άπαχες πρωτεΐνες και μερικά δημητριακά ολικής αλέσεως. Συσκευασμένα σε θρεπτικά συστατικά τρόφιμα, τα οποία έχουν αρνητικές θερμίδες επειδή εργάζονται για να το σπάσουν το σώμα.

Είναι ο άνθρωπος τα τρόφιμα που μας πειράζουν και μας κάνουν να τρώνε πάρα πολύ επειδή γεύονται μόνο … τόσο καλά; Αυτά τα τρόφιμα καταστρέφουν τις γεύσεις μας: ζάχαρη, μεταποιημένα τρόφιμα, άσπρο αλεύρι, υδρογονωμένα έλαια. Απομακρύνουν την ευχαρίστηση απλούστερων πιο περίπλοκων γεύσεων. Πλέον αυτά τα θρεπτικά τρόφιμα μεταποιούνται σε κενό αποθήκευσης λίπους, το σακχάρου του αίματος αυξάνοντας την θερμιδική απόρριψη. Ναι, εντάξει μερικές φορές μπορούμε να επιδοθούν με ένα ποτήρι κρασί ή κομμάτι σοκολάτας. Δεν μπορούμε πάντα να πούμε όχι. Το αποκριές και οι διακοπές είναι επικείμενες και χρειαζόμαστε καλές συνήθειες για να ενισχύσουμε την αποφασιστικότητά μας χωρίς να είμαστε άκαμπτοι. Εδώ είναι μια στρατηγική!

Τρώτε Πρώτα Τα Υγιεινά Τρόφιμα

Απολαύστε τους και γίνετε ικανοποιημένοι. Μετά το γεύμα είναι όταν πηγαίνετε για το «κακό» ή «διασκεδαστικό» φαγητό αν το χρειάζεστε. Θα φάτε μόνο λίγο, επειδή είστε κορεσμένοι. Δεν υπάρχουν μυστικά διατροφής, μόνο κοινή λογική. Φυσικά υπάρχει ο ρόλος του κοινωνικού στιγματισμού και τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να ανατροφοδοτούν τον κινητήρα που χρειάζεται να έχουν ένα τέλειο σώμα. Γνωρίζουμε όμως καλύτερα τώρα.

Μπορεί να μην μοιάζει με ένα σούπερ αστέρι ή μοντέλο, αλλά ίσως η φυσική μας υγιής λάμψη από τη ζωνοποίηση μας μέσω της ζωής σε καλή υγεία θα μας δώσει τη μακροζωία και την ποιότητα ζωής που όλοι επιθυμούμε. Μέρος της παραγωγικότητας στην καθημερινή μας ζωή είναι η άσκηση. Η προηγμένη τεχνολογία μας μας δίνει το χρόνο να κάνουμε χρόνο για καθημερινή άσκηση.

Τα σώματά μας χρειάζονται, το θέλουν και να ανταποκριθούν σε αυτό μόλις σχηματιστεί η συνήθεια. Ένας προσεκτικός δίνεται σε κάθε σας προσπάθεια, για μια ώρα την ημέρα είναι άφθονο. Η άσκηση είναι αυτό που σας κρατάει να κοιτάτε, να αισθάνεστε και να είστε νεαρός.

Σχολιάστε