Μην Ξεχνάτε Ποτέ Τις Διατάσεις Στο Πρόγραμμα Fitness Σας

Οι ασκήσεις stretching είναι σημαντικές πριν ξεκινήσετε την προπόνησή σας. Να θυμάστε πάντα να τεντώσετε πριν και μετά την προπόνηση σας. Οι ασκήσεις τέντωσης σας δίνουν επίσης υγεία και ευεξία, καθιστώντας σας πιο ευέλικτο και βελτιώνουν την σιλουέτα σας.

Αυτό σας βοηθά σε κάθε είδους ασκήσεις, ακόμα και να τρέχετε, θα βρείτε το τέντωμα των μυών των ποδιών καθημερινά θα σας δώσει καλύτερη απόδοση σε ασκήσεις γυμναστικής όπως τρέξιμο.

Θυμηθείτε ότι για τη βέλτιστη υγεία και καλή φυσική κατάσταση εκτελείτε πάντα stretches, καθώς ωριμάζουμε γινόμαστε όλο και λιγότερο ευέλικτοι, γι ‘αυτό είναι καλό να τεντώνονται καθημερινά.

Οι ασκήσεις τέντωσης για υγεία και φυσική κατάσταση είναι πολύ εύκολο να εκτελεστούν. Οι κανονικές για τα πόδια, όπως το άγγιγμα των δακτύλων των ποδιών και τα τεντώματα, είναι τα πιο κοινά μήκη. Για τα όπλα μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε από τις ανατροπές των βραχιόνων. Για το ανώτερο σώμα σας μια μεγάλη άσκηση που εκτείνεται είναι να κάνετε περιστροφές δίπλα στο πλάι με μια βαρύτατη μπάρα πίσω από το λαιμό σας.

Αν ασκείτε πολεμικές τέχνες ή θέλετε εξαιρετική ευελιξία στα πόδια τότε μπορείτε να εκτελέσετε τις χωρίσεις κάθε μέρα, να το πάρετε πολύ εύκολο όταν το κάνετε αυτό εάν είστε νέοι για άσκηση, πιέζοντας τον εαυτό σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε έντονο πόνο και σε μερικές περιπτώσεις , ακόμη και ζημιές.

Σχολιάστε