Ξεκινήστε Το Περπάτημα Για Να Αλλάξετε Το Σώμα Σας Σήμερα

Οι άνθρωποι περπατούν τακτικά για άσκηση. Είναι αυτοί που έχουν βρει τα γλυκά τους σημεία στο περπάτημα. Πρόσωπο που περπατά θα υποστηρίξει το πρόγραμμα από όλες τις πιθανότητες – και θα χάσουν βάρος με επιτυχία.

Είναι ένα τέτοιο γεγονός για να κάνετε την άσκηση που περπατάτε ευχάριστη για περισσότερο κίνητρο. Ωστόσο, γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι περπατούν έξω από το δρόμο τους για να κάνουν μια δουλειά, αν μόνο κάνουν ένα ισχυρό μέρος για τη μείωση του βάρους.

Πώς προσθέτετε ποικιλία και διασκέδαση; “Walkers” έρχονται εδώ:

  • Περπατήστε με έναν φίλο
  • Επιλέξτε ωραία προορισμούς ή δρόμους
  • Περπατήστε στην ανατολή ή το ηλιοβασίλεμα – απολαύστε τη θέα
  • Περπατήστε σε πολυάσχολες ώρες αν κοιτάτε ανθρώπους
  • Διασκεδάστε οικοδομώντας μια “ντουλάπα με τα πόδια”
  • Φορέστε ένα βηματόμετρο για τη συγκίνηση του
  • Περπατήστε σε μια εντελώς νέα γειτονιά
  • Πάρτε τον ρυθμό του ταχυδρόμου ή τον κτύπο του αστυνομικού
  • Περπατήστε κατά μήκος της ακτογραμμής

Δεν υπάρχει έλλειψη ανθρώπων που περπατούν για όσους θέλουν να το κάνουν διασκεδαστικό. Αν φτιάξετε έναν χάρτη της γειτονιάς σας, σας διαβεβαιώνω, θα γνωρίζετε πολλά νέα μέρη για να περπατήσετε που ποτέ δεν έχετε σκεφτεί ποτέ πριν.

Όλα Ξεκινούν Από Μερικές Βασικές Αρχές

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με τις ασκήσεις για την κοιλιά, όπως οι κρίσιμες στιγμές και οι κοιλιακοί, αλλά ορισμένοι μύθοι εξακολουθούν να περιβάλλουν αυτούς τους τύπους άσκησης.

Ο πιο συνηθισμένος μύθος είναι ότι οι ασκήσεις για την κοιλιά είναι αποτελεσματικές μόνο όταν στοχεύουν τον ορθό κοιλιακό μυ ή τον μυ των έξι πακέτων. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι μύες στους κοιλιακούς που θα πρέπει να στοχεύσετε κατά τη διάρκεια αυτών των ασκήσεων για να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητά τους.

Ενώ αυτές οι ασκήσεις για την κοιλιά μπορούν να γίνουν οπουδήποτε, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τη σωστή φόρμα και τεχνική. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι όλοι οι μύες στην κοιλιά θα ασκηθούν και ότι δεν κινδυνεύετε να τραυματιστείτε κατά τη διάρκεια της δραστηριότητάς σας.

Θα πάρετε περισσότερες από τις έννοιες της κίνησης και της απόστασης που έχετε σήμερα. Για παράδειγμα, πολλοί από εμάς φαντάζουμε ότι οι αποστάσεις (όπως το γωνιακό κατάστημα) είναι μεγαλύτερες από ό, τι είναι. Ζητήστε από οποιονδήποτε να το κάνει από το σπίτι σε κάποιο άλλο ορόσημο.

Εάν είστε μεγάλη απόσταση, θα πάρετε αυτό το αυτοκίνητο, έτσι δεν είναι; Ζητήστε την απόφασή σας από τώρα και στο εξής. “Είναι μακριά από το δρόμο;” είναι αυτό που ίσως θέλετε να ρωτήσετε τον εαυτό σας.

Επίσης, αν κοιτάξετε γύρω υπάρχουν πολλές τοπικές εκδρομές μπορείτε να περπατήσετε για … το σούπερ μάρκετ, το σχολείο, τη βιβλιοθήκη, το κατάστημα, το ταχυδρομείο, το πάρκο … walkable.

Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε νέους τρόπους να περπατήσετε. Για παράδειγμα, ένας φίλος μου έγινε οπαδός της “γέφυρας-περπατήματος”. Θα είναι μια γέφυρα τα σαββατοκύριακα και θα πάει για την απόλυτη συγκίνηση.

Υπάρχουν πολλές περιηγήσεις με τα πόδια – και ίσως θέλετε να ανακαλύψετε ξανά την πόλη σας με νέες ομάδες. Οι άνθρωποι που περπατούν στο ενεργειακό επίπεδο.

Μην ανησυχείτε για αυτούς τους πολύ πρώιμους περιπατητές. Όλοι έχουν σχεδόν ερασιτεχνικό γύρο για τον ενθουσιώδη αλλά λιγότερο επαγγελματικό περιπατητή.

Δεν χρειάζεται να κερδίσετε κανένα αγώνα ή να προσπαθήσετε να δείξετε σε οποιονδήποτε την αντοχή και την αγάπη σας… αλλά θα νιώσετε σαν νικητής κάθε φορά. Στην πραγματικότητα, θα είστε ολοκαίνουργιες ομάδες χαρούμενων αισιόδοξων, όταν συμμετέχετε μόνο στους ανθρώπους που περπατούν.

Σχολιάστε