Μεγιστοποιήστε Τα Αποτελέσματα Της Προπόνησης Στο Σπίτι Σας

Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι οι προπονήσεις στο σπίτι μπορεί να κάνουν ακόμα καλύτερο από τις προπονήσεις σε ένα γυμναστήριο. Αυτό είναι καλή είδηση ​​για τους ανθρώπους που χρονοτριβούν και βρίσκουν ότι είναι πάρα πολύ κόπο να φτάσουν σε μια λέσχη υγείας.

Έτσι πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προπονήσεις στο σπίτι σας; Ακολουθήστε αυτές τις προτάσεις:

1. Έχετε ένα σχέδιο. Γνωρίστε ακριβώς τι θέλετε να ολοκληρώσετε και πως σκοπεύετε να φτάσετε εκεί. Σχεδιάστε τις ασκήσεις και το ποσό των επαναλήψεων και το βάρος που θα χρησιμοποιήσετε. Εάν ο χρόνος είναι ένας παράγοντας, βεβαιωθείτε ότι η ένταση της προπόνησής σας ταιριάζει με το χρόνο που έχετε παραχωρήσει. Εάν μπορείτε να πιέσετε μόνο σε 10-15 λεπτά, τότε εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Χρησιμοποιήστε σύνθετες κινήσεις για τις μεγάλες ομάδες μυών. Χρησιμοποιήστε ένα αρχείο καταγραφής άσκησης και ανατρέξτε σε αυτό. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

2. Έχετε αυτό που χρειάζεστε. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε οποιοδήποτε εξοπλισμό σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε και ότι γνωρίζετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ σωλήνες αντίστασης, τότε πρακτική μαζί τους εκ των προτέρων, ώστε να έχετε μια αίσθηση της έντασης που παρέχουν. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μια μπάλα σταθερότητας, βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό μέγεθος για το ύψος σας. Δείτε ένα γράφημα εδώ.

3. Μάθετε πώς να κάνετε τα σωστά πράγματα. Βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με τις ασκήσεις που σκοπεύετε να συμπεριλάβετε στην προπόνηση στο σπίτι σας. Κάνετε κάποια έρευνα και κατανοείτε πλήρως τις νέες ασκήσεις που σκοπεύετε να κάνετε. Το έντυπο είναι πολύ σημαντικό. Η κατάλληλη φόρμα θα σας εμποδίσει να τραυματιστείτε.

4. Ανακατέψτε τα πράγματα. Μην κολλήσετε με μια προπόνηση για πάντα. Το σώμα σας θα προσαρμοστεί γρήγορα σε κάθε μορφή άσκησης αν παραμείνετε μαζί του για πολύ καιρό. Βεβαιωθείτε ότι στο στάδιο του προγραμματισμού σας δημιουργείτε ποικιλίες μέσω νέων ασκήσεων, διαφορετικής σειράς άσκησης, διαφορετικού προγράμματος rep ή δοκιμάστε υπερθερμάνσεις ή κύκλωμα.

5. Λάβετε υποστήριξη. Εργασία με έναν προσωπικό εκπαιδευτή για να μάθετε τι πρέπει να κάνετε και πώς πρέπει να το κάνετε. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν με έναν εκπαιδευτή εργάστηκαν σκληρότερα και πλησίασαν τους στόχους τους γρηγορότερα από όσους δεν το έκαναν.

Ακριβώς επειδή κάνετε μια προπόνηση στο σπίτι δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι τόσο σκληρή ή πιο σκληρή από ό, τι οι άνθρωποι που ταξιδεύουν σε ένα γυμναστήριο. Μόλις ξέρετε πού πηγαίνετε και πώς σκοπεύετε να φτάσετε εκεί, τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς. Ακολουθήστε το σχέδιό σας, δώστε του 100% προσπάθεια, τρώτε σωστά και θα είστε στο δρόμο σας σε ένα κατάλληλο σώμα.

Σχολιάστε