Προσέξτε Όταν Αγοράζετε Προϊόντα Για Την Βελτίωση Της Διατροφής Σας

Προϊόντα Για Την Βελτίωση Της Διατροφής Σας

Το συμπλήρωμα έκπτωσης είναι ένας όρος που σημαίνει προϊόντα που παρασκευάζονται από ένα ή περισσότερα θεμελιώδη θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, ανόργανα άλατα και πρωτεΐνες, και διατiμώνται κάτω από τις μέσες τιμές των συμπληρωμάτων. Τα παραδείγματα των προϊόντων έκπτωσης που πωλούνται στην αμερικανική αγορά σήμερα είναι συμπληρώματα όπως τα εμφιαλωμένα βότανα ή οι βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα σε διάφορες δόσεις.

Μπορείτε να αγοράσετε συμπληρώματα που περιέχουν ξεχωριστές βιταμίνες ή μέταλλα, ή κάποιο είδος μείγματος βιταμινών και μετάλλων.

Από Πού Να Το Αγοράσετε;

Το συμπλήρωμα έκπτωσης ή τα συμπληρώματα μπορεί να βρεθεί σε πολλές μορφές. Τα παραδείγματα είναι δισκία, μαλακά πηκτώματα, καλύμματα γέλης, κάψουλες, σκόνες, υγρά κ.λπ. Πολλά συμπληρώματα διατροφής δεν απαιτούν συνταγή. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε καταστήματα υγιεινής διατροφής, παντοπωλεία, καταστήματα φαρμάκων ή μέσω ταχυδρομείου ή διαδικτύου. Σήμερα, οι καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις πιθανότατα προσφέρονται μέσω του Διαδικτύου.

Υπάρχουν Ψεύτικα Προϊόντα;

Κατά την αγορά για ένα συμπλήρωμα έκπτωσης πρέπει να είστε προσεκτικοί και να προσέχετε για δόλια προϊόντα. Αυτοί είναι οι τύποι συμπληρωμάτων που ισχυρίζονται ότι κάνουν κάτι, αλλά δεν το κάνουν στην πραγματικότητα. Τουλάχιστον θα ξοδέψατε τα χρήματά σας για τίποτα, αλλά το ψεύτικο προϊόν θα μπορούσε επίσης να βλάψει την υγεία σας.

Κοιτάξτε τα συστατικά και βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν φτηνά συστατικά. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι το συμπλήρωμα έκπτωσης είναι κατάλληλο για εσάς. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι εάν το συμπλήρωμα είναι φθηνό, είναι μάλλον ψεύτικο. Από την άλλη όμως, αν οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες παραγωγής, μπορούν να προσφέρουν ποιοτικά συμπληρώματα στις τιμές έκπτωσης.

Σχολιάστε