Ταξίδι Στο Μεξικό Και Πολλές Διατροφικές Ανησυχίες

Πέρασα λίγες μέρες σε ένα θέρετρο στο Μεξικό το περασμένο καλοκαίρι για το γάμο ενός φίλου. Την γνωρίζω από την 2η τάξη και ήταν πολύ διασκεδαστικός ο χρόνος που περνούσε με γνωστά πρόσωπα.

Ήταν επίσης ζεστό, τόσο πολύ ζεστό. Πήρα ιδρώτα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Κατά τη διάρκεια του απογευματινού γάμου στον ήλιο στην παραλία, ανακάλυψα μέρη του σώματός μου που δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να ιδρώσει. Δάχτυλα, πηγούνια, αγκώνες, το ονομάζεις… Ήμουν λερωμένος. Παρά την έντονη ζέστη, ήταν αναμφισβήτητα η πιο όμορφη και κινούμενη τελετή που είχα ποτέ το προνόμιο να μιλήσω.

Ταξίδι Στο Μεξικό

Χρειάστηκε κάποια στρατηγική κατανάλωση για να διατηρήσω το ευαίσθητο σώμα μου δροσερό και άνετο. Όχι μόνο σε αυτό που έφαγα, αλλά πώς έφαγα. Βρισκόμουν σε μια διαφορετική χώρα και παρόλα αυτά έχω διαθέσιμα όλα τα είδη τροφίμων. Όταν βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον, όπως ένα θέρετρο all inclusive, με πολλές διαφορετικές εθνικότητες που αντιπροσωπεύονται, υπάρχει τροφή για όλα τα είδη γεύσεων και ορέξεων. Όντας ένα φυσικά περίεργο πρόσωπο, συναρπασμένο από άλλους πολιτισμούς, κράτησα τα μάτια μου ξεφλουδισμένα.

Πολιτισμός Περιέργεια

Καθώς περπατούσα δίπλα στο πλήρες μπουφέ και σχάρα, παρατήρησα κάτι πολύ ξεχωριστό. Οικογένειες, πολλοί από αυτούς, τρώγοντας μαζί ήσυχα και ειρηνικά. Κάθισαν σε ένα τραπέζι, επέλεξαν μια σειρά από φρέσκα τρόφιμα, επέλεξαν τις κεραμικές πλάκες, το μαχαίρι, το πιρούνι και ένα ποτήρι για το ποτό τους. Κοίταζαν το φαγητό τους, παίρνοντας ασταμάτητα στο περιβάλλον τους, τρώγοντας σχετικά αργά και φαινομενικά με προσοχή και προσοχή. Υπήρξε μια σαφής εκτίμηση του φαγητού πριν από αυτούς. Ήταν λεπτή, αλλά αμέσως έπεσε το μάτι μου. Πάντα μου αρέσει να βλέπω τι θέλουν να τρώνε. Είναι, τελικά, το αγαπημένο μου θέμα.

Μετά από προσεκτικό έλεγχο, (αυτό είναι σωστό, I snooped) Παρατήρησα ότι δεν μιλούσαν αγγλικά. Άκουσα γερμανικά, ισπανικά, γαλλικά και ακόμη και ρωσικά. Μέρα με τη μέρα, παρατήρησα το ίδιο πράγμα. Οικογένειες, τρώγοντας μαζί ειρηνικά και δεν ήταν Αμερικανοί.

Αρχικά, δεν ήξερα γιατί έβλεπα αυτές τις οικογένειες. Κάτι για αυτούς ήταν ελκυστικό για μένα. Κάτι για τον τρόπο που ήταν και φαγητό κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματός τους που φαινόταν τόσο ευχάριστο. Στην πραγματικότητα φαίνονταν να απολαμβάνουν την εταιρεία του άλλου και να δοκιμάζουν το φαγητό τους. Αχ! Αυτό ήταν!

Τα μάτια μου έτρεχαν από το τραπέζι στο τραπέζι με περιέργεια. Πού ήταν οι Αμερικανοί μου; Εκεί πηγαίνουν! Οδηγήστε από το φαγητό-n-τρέχει? αρπάξτε μια πλάκα χαρτιού και στερεώστε κάποια τροφή σε κίνηση. πάρτε μέρος για να κάνετε δίπλα στην πισίνα ή για σνακ με θαλασσινό νερό. Απασχολημένος! Απασχολημένος! Απασχολημένος!

Μερικές φορές, είδα πραγματικά οικογένειες να κάθονται μαζί και αρκετά παράξενα συνήθως με ένα ή περισσότερα μέλη της οικογένειας να κοιτάζουν μακριά, squirming στο κάθισμά τους ή, σιγά-σιγά γέλασε, προσπαθώντας σκληρά για να ελέγξει ένα ενεργητικό παιδί τρέχει κύκλους γύρω από το τραπέζι τους. Υπήρχε μια ξεχωριστή, αν όχι λεπτή ενέργεια στον τρόπο με τον οποίο οι αμερικανικές οικογένειες έτρωγαν τα γεύματα τους και τον τρόπο με τον οποίο έτρωγαν οι ευρωπαϊκές οικογένειες. Ένα πολιτιστικό εργαστηριακό πείραμα, αν θέλετε. Και το βρήκα συναρπαστικό. Τι είναι αυτό;

Τρόφιμα American Style

Έχουμε πάρει τόσο απασχολημένος ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών, έχουμε ξεχάσει τις απολαύσεις του δείπνου μαζί; Έχουμε τόσο πολλά πράγματα που δεν μπορούμε να δώσουμε προσοχή σε αυτό που μας τρέφει; Είμαστε τόσο κουρασμένοι από την καθημερινή ζωή που δεν μπορούμε να ενοχλούμε; Λέω, να φέρει στο Slow Food Movement και ας καθίσουμε και να κρεμάμε για νόστιμα λιχουδιές που συμβαίνει επίσης να τροφοδοτούν τη ζωή μας ενέργεια. Φέρτε την επανάσταση του μπρόκολου! Ψηφίστε ναι για δύο ώρες μεσημεριανού γεύματος! (που είναι στην καμπάνια κάποιου που υπόσχεται, έτσι δεν είναι;)

Δεν είναι μόνο αυτό που τρώτε, είναι επίσης πώς τρώτε. Πώς μπορείτε να ρωτήσετε; Λοιπόν, ας μην παραλείψουμε τα προφανή οφέλη της κατανάλωσης συνειδητά: οι παράγοντες ευχαρίστησης και απόλαυσης. Αυτό είναι καλό. Αλλά ξέρατε επίσης …

– Είχα τους πελάτες να απαλλαγούν από τον τυμπανισμό και άλλα πεπτικά βοηθήματα απλά επιβραδύνοντας αρκετά για να μασήσουν το φαγητό τους καλά

– θα τρώτε πολύ λιγότερο όταν προσέχετε το φαγητό σας: δεδομένου ότι η μισή πιθανότητα το σώμα σας θα πάρει τα θρεπτικά συστατικά πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά όταν του δίνετε το χρόνο να αφομοιωθεί και να επικεντρωθεί στην πέψη των τροφίμων έναντι των επόμενων ”

– η παρουσίαση του φαγητού σας, ακριβώς όπως ένα δώρο, αποτελεί μέρος της ικανοποίησης, δεν θα το πείτε; – Δίνεις προσοχή στο πώς φαίνονται τα φαγητά σου πάνω στο πιάτο σου ή τα φέγγεις; Είναι οπτικά ελκυστικό και ελκυστικό; Είναι πολύχρωμο και ζωντανό; Οι πόνοι σας θα μειωθούν

– η διατροφή εν κινήσει όλη την ώρα μπορεί να προκαλέσει δυσαπορρόφηση των απαραίτητων θρεπτικών ουσιών και συνεχείς πόθους

– η σύνδεση με τους ανθρώπους που γευματίζετε σας γεμίζει με πραγματική τροφή, απλά δεν έρχεται στο πιάτο σας

Ασήμαντο, φρενίτιδα, Stand-Up γιορτή

Ένας πλαστικός χειρούργος της Beverly Hills από τη νέα τηλεοπτική εκπομπή (ναι, αυτό είναι το ποιοτικό υλικό που βλέπω) “Ο Δρ. 90210” έδειξε στο ακροατήριο την καθημερινή του πρωινή ρουτίνα. Παίρνει 2 δωδεκάδες, αυγά σκληρά βρασμένα στην αυλή του και προχωράει για να πνίξει κάθε ασπράδι αυγού, απορρίπτοντας τον κρόκο. (Η σύζυγός του τον κάνει να τρώει έξω λόγω της οσμής) Μπορείτε να δείτε το σώμα του αντανακλαστικό gag και κερδίζει καθώς αναγκάζει τον εαυτό του για να φάει αυτό που τον κρατά γεμάτο και κομψό. Σχεδόν έμοιαζα να παρακολουθώ αυτό.

Σχολιάστε