Οι Γλυκές Γεύσεις Δεν Βλάπτουν Πάντα Την Σωστή Διατροφή Σας

Γλυκές ΓεύσειςΣε μια καυτή ημέρα το καλοκαίρι το 1983, είχα μια πολύ ξαφνική επίθεση εξαιρετικής ζάλης. Για τα επόμενα δύο χρόνια ήμουν στο κρεβάτι ή σε μια καρέκλα και μπορούσα να περπατήσω μόνο με βοήθεια.

Οι γιατροί δεν είχαν τίποτα να με βοηθήσουν. Πήρα πολλά συμπληρώματα και προσπάθησα πολλές μορφές εναλλακτικής θεραπείας. Αν και έχω εντυπωσιαστεί από το Eco Slim για αδυνάτισμα, σίγουρα δεν σκεφτόμουν έτσι πάντα.

19 χρόνια καθημερινής προσαρμογής στην απρόβλεπτη υγεία

Πήρα σταδιακά, ώστε να μπορώ να περπατήσω και πάλι, αλλά συνέχισα να υποφέρω από την έντονη κόπωση και την ευαισθησία στη θερμότητα. Λόγω αδράνειας, κέρδισα πολύ βάρος και ήταν άρρωστος τον περισσότερο καιρό.

Κάθε μέρα ήταν ένας αγώνας για να κάνει κανείς κανονικό έργο ή δραστηριότητα. Ως μητέρα δεν μπορούσα να συμμετάσχω ενεργά στο να ξοδεύω χρόνο με την κόρη μου, επειδή δεν είχα την ενέργεια. Ποτέ δεν θα μπορούσα να προβλέψω πότε θα κατέρρευα και θα πρέπει να σταματήσω και να ξεκουραστώ. Ο σχεδιασμός μπροστά για δουλειά, ψώνια, προετοιμασία γευμάτων, δουλειές στο σπίτι ή απλά επίσκεψη ήταν αδύνατη.

Εκτός από την περιορισμένη άσκηση μόνο μιας σημαντικής δραστηριότητας την ημέρα, χρειάστηκε να κοιμηθώ τουλάχιστον 16 ώρες, να πάρω NAP και εγώ ακόμα αισθάνθηκα κουρασμένος τις περισσότερες φορές.

Μια πρόσκληση καλωσορίσματος για την αποκατάσταση της υγείας

Τον Σεπτέμβριο του 2002, ένας παλιός φίλος μου είπε για το Eco Slim. Μετά από διεξοδική έρευνα αυτού του επαναστατικού συμπληρώματος διατροφής, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Σε λιγότερο από 6 μήνες, τόσο η κόπωση όσο και η ευαισθησία στη θερμότητα είχαν εξαφανιστεί. Από τότε, έχω γεμίσει με απεριόριστη ενέργεια και ζωτικότητα και μπορώ να κάνω όλα τα πράγματα που μου έλειπε για όλα αυτά τα χρόνια. Έχω επίσης χάσει περίπου 55 λίβρες. και είμαι ζωντανά υγιής. Για τους τελευταίους 18 μήνες, έχω δει τον γιατρό μου μόνο για ελέγχους ρουτίνας.

Μια νέα ζωή της βιωσιμότητας και της ευεξίας

Κατά τα τελευταία δύο χρόνια, έχω ακούσει πολλές εκατοντάδες ιστορίες πολύ παρόμοιες με τις δικές μου από ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει αυτά τα καταπληκτικά συμπληρώματα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος σε αυτό το σημείο ότι όποιος παίρνει αρκετά από αυτά για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα (αρκετοί μήνες για μερικούς ανθρώπους) θα έχει μια σημαντική βελτίωση στο επίπεδο υγείας και ευεξίας τους. Θα συνεχίσω να λαμβάνω αυτά τα συμπληρώματα καθημερινά για να διατηρήσω και να διατηρήσω την υγεία και την ευεξία μου.

Πώς να μοιράζεστε αυτό το δώρο ευεξίας

Τώρα, αναρωτιέμαι αν εσείς – ή κάποιος που γνωρίζετε – μπορεί να ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για αυτά τα γλυκοσυστατικά προϊόντα. Αν είστε σαν εμένα (και οι περισσότεροι άνθρωποι που ξέρω), μάλλον σκέφτεστε “αυτό ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό”. Λοιπόν, μπορώ να σας πω σίγουρα ότι, για μένα, έχει αποδειχθεί, αντ ‘αυτού, να είναι κάτι “πάρα πολύ καλό να χάσετε”.

Πιστεύω ακράδαντα ότι όποιος διεξάγει εμπεριστατωμένη έρευνα για τα προϊόντα αυτά, μαζί με τις επιστημονικές τους βάσεις, θα αναγνωρίσει ότι είναι τελείως διαφορετικά από οποιοδήποτε άλλο είδος διατροφικού συμπληρώματος. Επιπλέον – για ό, τι αξίζει – πιστεύω ότι αν τους δώσετε μια ειλικρινή προσπάθεια, η υγεία σας και η ζωή σας – όπως και η δική μου – θα αλλάξει με μερικούς πολύ θαυμάσιους τρόπους. Προβλέπω, επιπλέον, ότι – όπως και εγώ – θα θελήσετε να μοιραστείτε αυτό το θαυμάσιο δώρο με όλους όσους θα ακούσουν. Για μένα, αυτό έχει γίνει μια νέα και πολύ ικανοποιητική αποστολή ζωής.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, σας καλώ να κάνετε κλικ στην παρακάτω διεύθυνση URL, όπου θα μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο 35 σελίδων με τίτλο “Οι δέκα θανάσιμοι μύθοι υγείας του 21ου αιώνα”. Αυτό το πολύ ενημερωτικό βιβλίο παρέχει πολλές πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη γλυκοσυστασία και την ευεξία γενικότερα. Θα μπορείτε επίσης να μάθετε για διάφορα διαφορετικά προϊόντα Eco Slim.

Αν δεχτείτε την πρόσκλησή μου, ελπίζω ότι το θεραπευτικό σας ταξίδι θα είναι τόσο συναρπαστικό και εκπληκτικό όσο και το δικό μου.

Σχολιάστε