Το Καλύτερο Όπλο Για Την Παχυσαρκία Είναι Σίγουρα Η Γυμναστική

Η παχυσαρκία είναι επιδημική στη χώρα αυτή τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες. Η εφεύρεση των τηλεοράσεων, των βιντεοπαιχνιδιών και των βολικών συσκευών βοηθά να μας επηρεάσει να καθιζάνουμε. Η παχυσαρκία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όπως ο διαβήτης, η καρδιακή νόσος, τα προβλήματα του πνεύμονα και τα προβλήματα κυκλοφορίας.

Η παχυσαρκία μπορεί επίσης να απολέσει τη δύναμή σας. Έτσι ο κύκλος πηγαίνει είστε παχύσαρκοι, κουράζετε εύκολα ώστε να ξεκουραστείτε, πολύ. Σηκώνονται και κινούνται και γίνονται κουρασμένοι και ξαναπαίρνετε. Αναρρίχηση σκάλες δεν είναι τίποτα λιγότερο δύσκολο, με λίγα βήματα μπορεί να σας κάνει να αναπνεύσει. Τα προβλήματα αρθρώσεων μπορούν επίσης να προκληθούν ή να επιδεινωθούν από την παχυσαρκία.

Λένε όχι πόνο, κέρδος. Λέω αν υπάρχει ανάπαυση του πόνου, δεν θα κερδίσετε τίποτα εάν τραυματίσετε τον εαυτό σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σοφό να αποκτήσετε μια πλήρη φυσική και την έγκριση του γιατρού σας πριν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα πρόγραμμα αδυνατίσματος ή πάρετε συμπληρώματα για κάψιμο λίπους σαν το Eco Slim.

Φροντίδα Για Τον Εαυτό Σας Σωματικά

Βλέποντας έναν γιατρό τακτικά, να πάρει την κατάλληλη ανάπαυση, και η σωστή διατροφή θα παρατείνει τη ζωή σας και μακροπρόθεσμα θα αισθανθείτε καλύτερα. Η άσκηση είναι επιτακτική ανάγκη να σας βοηθήσει να γίνετε έτοιμοι όμως εάν ο στόχος σας είναι επίσης η απώλεια βάρους, πρέπει να καίτε περισσότερες θερμίδες από ό, τι παίρνετε.

Για παράδειγμα, αν τρώτε μια δίαιτα 1800 θερμίδων, βεβαιωθείτε ότι όποιο καθεστώς άσκησης επιλέγετε σας προκαλεί να κάψετε περισσότερες από αυτές τις 1800 θερμίδες σε μια μέρα. Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά βιβλία και προγράμματα που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό.

Η σωματική καταλληλότητα δεν επιτυγχάνεται μόνο με την άσκηση και πρέπει να τρώτε υγιεινά. Τα κέντρα διατροφής υπάρχουν σχεδόν παντού και θα σας δώσουν καλή συμβουλή. Πριν δοκιμάσετε ένα συγκεκριμένο κέντρο ή πρόγραμμα, πρέπει πραγματικά να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Υπάρχουν διάφορα είδη δίαιτας, όπως το Atkins, το Slim Fast, μεταξύ άλλων.

Οι διατροφικές συνήθειες όπως η διατροφή με το γκρέιπφρουτ και η διατροφή με τη σούπα λάχανο για ένα χρονικό διάστημα, αλλά μόλις το βγείτε, μπορείτε να κερδίσετε το βάρος πίσω και στη συνέχεια κάποιες. Δεν είναι κάθε δίαιτα καλό για όλους.

Το καλύτερο σχέδιο τροφίμων είναι αυτό που σας διδάσκει πώς να τρώτε και τι να φάτε. Θα περιλαμβάνει επίσης μερικά από τα αγαπημένα σας φαγητά και φαγητό έξω. Επίσης περιλαμβάνονται στρατηγικές διδασκαλίας που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την απώλεια βάρους σας μόλις πετύχετε τον στόχο σας.

Όταν σκέφτομαι τον εξοπλισμό άσκησης, βλέπω όλα τα είδη των infomercials στο μυαλό μου. Υπάρχει το BowFlex, το Total Gym και το Gazelle για να αναφέρουμε μερικά μόνο. Το Nautilus είναι ένα άλλο εμπορικό σήμα. Κάθε τύπος εξοπλισμού ισχυρίζεται ότι θα σας βοηθήσει να επιτύχετε την εικόνα των ονείρων σας και κάποιοι σας εγγυώνται. Το καλύτερο δεν είναι απαραιτήτως το πιο γνωστό ή ακριβό. Ο καλύτερος εξοπλισμός είναι ο εξοπλισμός που λειτουργεί για εσάς.

Οι Τύποι Εξοπλισμού Είναι Σχεδόν Απεριόριστοι

Ορισμένες συσκευές στοχεύουν συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και μερικές έχουν όλα τα είδη των προσκολλήσεων και δουλεύουν όλες τις μυϊκές ομάδες. Κύλινδροι Ab, sw swings και ab cruncher στοχεύουν τις κοιλιακές περιοχές. Άλλοι τύποι εξοπλισμού γυμναστικής περιλαμβάνουν ελλειπτικά (προσομοίωση κίνησης πεζοπορίας), ποδηλασία (χαρτικά και οδικά), μηχανές κωπηλασίας, τραμπολίνα, διάδρομοι και γυμναστήρια. Από μόνα τους μπορούν να λειτουργήσουν, αλλά ο καλύτερος εξοπλισμός είναι αυτός που σας βοηθά να εργαστείτε όλες τις σημαντικές ομάδες μυών.

Το περπάτημα και το κολύμπι είναι πιθανώς δύο από τις καλύτερες ασκήσεις γυμναστικής. Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να σας εμποδίσουν από το περπάτημα (εκτός εάν μένετε κοντά σε ένα κλειστό εμπορικό κέντρο) και μπορεί να μην υπάρχει πισίνα για χρήση εάν δεν έχετε YMCA ή άλλη εγκατάσταση που θα επιτρέψει τη χρήση της πισίνας τους. Μαζί ήρθαν γυμναστήρια για άνδρες και γυναίκες.

Υπάρχουν τέσσερις κύριοι τύποι ασκήσεων που, όταν γίνονται σωστά, μπορούν να σας βοηθήσουν στην επίτευξη απώλειας βάρους ή / και φυσικής κατάστασης. Αεροβικές και καρδιο ασκήσεις παίρνουν το ρυθμό της καρδιάς σας και διδάσκει τις κατάλληλες τεχνικές αναπνοής. Η κατάρτιση αντοχής και η κατάρτιση αντίστασης βοηθούν στην ενίσχυση και τόνωση των μυών σας.

Το Ιδανικό Πρόγραμμα Θα Ενσωματώνει Αυτές Τις Ασκήσεις

Τα περισσότερα γυμναστήρια ή κέντρα υγείας προσφέρουν διάφορες κατηγορίες που διδάσκουν αυτές τις ασκήσεις ξεχωριστά. Μέχρι τα τελευταία χρόνια, αν οι γυναίκες ήθελαν να εργαστούν, έπρεπε να πάνε σε γυμναστήρια που παρακολούθησαν και άντρες. Υπήρξε μικρή προσπάθεια να διευκολυνθούν ειδικά οι ανάγκες των γυναικών.

Υπάρχουν πλέον γυναικείες μονάδες που αντιμετωπίζουν και καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες των γυναικών και εξακολουθούν να υπάρχουν γυμναστήρια και κλαμπ όπου εξακολουθούν να πηγαίνουν οι άνδρες και οι γυναίκες. Δύο από τα πιο γνωστά κέντρα υγείας των γυναικών είναι οι Curves και οι Healthy Inspirations.

Και οι δύο έχουν κυκλική εκπαίδευση που είναι ένας συνδυασμός όλων των μορφών άσκησης με τη χρήση διαφόρων μηχανών και βημάτων ασκήσεων. Και οι δύο υποστηρίζουν τις γυναίκες στην προσπάθειά τους για υγεία και καλή φυσική κατάσταση.

Υπάρχουν πολλές παρανοήσεις σχετικά με τη σημασία των κοιλιακών μυών στην καθημερινή ζωή. Ωστόσο, αυτοί οι μύες έχουν μεγάλο ρόλο στη μείωση του κινδύνου για χρόνιες ασθένειες όπως οι καρδιαγγειακές παθήσεις, ο διαβήτης και ο καρκίνος.

Η σημερινή κοινωνία γίνεται όλο και πιο καθιστική και μερικοί άνθρωποι δεν ασκούνται αρκετά. Έρευνες δείχνουν ότι θα πρέπει να ενσωματώνουμε περισσότερη άσκηση στην καθημερινή ρουτίνα για να βελτιώσουμε την υγεία μας. Συνιστάται να κάνετε 30 λεπτά μέτριας έντασης αερόβια δραστηριότητα τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα.

Η Προετοιμασία Δεν Χρειάζεται Να Είναι Δύσκολη Ή Κουραστική

Οι προπονήσεις είναι περίοδοι συνεχούς άσκησης που αποσκοπούν στην αύξηση της ικανότητας, της δύναμης ή της αντοχής μας. Μπορείτε να πάτε σε μια λέσχη και προπόνηση με έναν εκπαιδευτή, να πληρώσετε τα τέλη σας και στη συνέχεια να βρείτε χιλιάδες λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να το κάνετε ή μπορείτε να αγοράσετε ακριβά εξοπλισμό γυμναστικής στο σπίτι για να πετάξετε τα βρώμικα ρούχα σας (hey τα κρατάει από το πάτωμα).

Το κλειδί για να κολλήσετε με οποιοδήποτε πρόγραμμα είναι κίνητρο. Υπάρχουν, όπως αναφέρθηκαν, γυμναστήρια και κλαμπ όπου οι άνθρωποι μπορούν να πάνε να ασκηθούν. Αν δεν έχετε κίνητρα μέσα στον εαυτό σας για να το κάνετε, θα χαλαρώσετε και τελικά θα εγκαταλείψετε. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας.

Οι λέσχες και τα γυμναστήρια είναι ωραία αν σας παρακινήσουν και δεν σας κρίνουν εάν διδάσκουν πώς να περάσετε πόθους και στιγμές κρίσης στις οποίες οι παλιές συνήθειες σας μπορεί να φωνάζουν για σας έχουν ένα φαγητό άνεση. Το καλύτερο πράγμα για τους συλλόγους και τα γυμναστήρια που εργάζονται προς την κατεύθυνση είναι να πείσει τους προστάτες ότι αξίζουν καλά την προσπάθεια, το χρόνο και τη φροντίδα να γίνουν υγιή άτομα.

Εκτός από αυτό, είναι επιτακτικό να μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε σωστά τον εξοπλισμό γυμναστικής, ποια ρούχα και παπούτσια ίσως είναι κατάλληλα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και να κάνετε τις ασκήσεις σωστά. Η ασφάλεια είναι επίσης σημαντική. Όταν η ανύψωση βάρους έχει πάντοτε έναν ανιχνευτή, όταν είναι απαραίτητο.

Γνωρίστε τα όριά σας. Η υπερβολική άσκηση μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό και άλλα προβλήματα. Το σώμα σας θα σας πει πότε γίνεται υπερβολική πίεση.

Η κατώτατη γραμμή είναι αυτή. αξίζετε το χρόνο και την προσπάθεια που θα χρειαστείτε για να γίνετε υγιείς και κατάλληλοι. Η άσκηση και η υγιεινή διατροφή μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη ή τη μείωση των επιπτώσεων τέτοιων ασθενειών όπως ο διαβήτης, η καρδιακή νόσος και η αρθρίτιδα. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται ακριβώς το σωστό κίνητρο.

Αυτό που δεν γνωρίζετε για τα τρόφιμα και τη διατροφή ή την άσκηση, μπορείτε να μάθετε, να διαβάσετε βιβλία και να επισκεφθείτε διάφορα γυμναστήρια ή κλαμπ για να δείτε τι βοήθεια μπορούν να προσφέρουν. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο διαδίκτυο για να βρείτε μερικές από αυτές τις πληροφορίες. Γνωρίστε το στόχο σας, ξέρετε ότι αξίζετε την προσπάθεια και γνωρίζετε και αυτό.

Σχολιάστε