Μπορείτε Να Χάνετε Βάρος Και Ταυτόχρονα Να Διασκεδάζετε

Το βλέπετε όλη την ώρα. άνθρωποι που αγωνίζονται για τη ρουτίνα άσκησής τους. Ακούτε τους ανθρώπους στο γυμναστήριο να λένε πράγματα όπως. «Θα κάνω καλό όταν βγαίνω από εδώ». Είμαι ένα πρόσωπο που πάντα απολαμβάνει να πηγαίνει στο γυμναστήριο έτσι δεν μπορώ να σχετίζονται με την αγωνία για το να είσαι στο γυμναστήριο, ασκήσεις cardio ή λίπους καύση, αυτό είναι μια διαφορετική ιστορία.

Ποτέ δεν μου άρεσε να τρέχω, να χτυπάω σε ένα διάδρομο, σε ένα σταθερό ποδήλατο, σε μαθήματα αεροβικής γυμναστικής ή σε οποιαδήποτε άλλη καρδιοπάθεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν είχα κολλήσει με αυτούς τους κλάδους.

Βρήκα κάτι που μου αρέσει να κάνω και έχω εμπλακεί τόσο σε αυτό που έχω χάσει ήδη δώδεκα κιλά και κέρδισα καρδιαγγειακά οφέλη. Θα σου πω πώς το έκανα, αλλά δεν προτείνω να κάνεις ό, τι έκανα. Σας προτείνω να βρείτε κάτι που σας αρέσει και θα είναι πολύ εύκολο για σας να διατηρήσετε την πειθαρχία.

Πώς Το Έκανα: Ποδηλασία Βουνού

Ένας φίλος μου ζήτησε να πάω με ποδήλατο βουνού και είπα ναι. Έπειτα ξέρω ότι βρισκόμαστε στον καθαρό αέρα και το φως της ημέρας που διαπερνά το δρόμο μας μέσα από μονοπάτια και πάνω από βράχους. Είχα μια έκρηξη! Αμέσως μετά αγόρασα ένα ποδήλατο και άρχισα να οδηγώ μόνος μου και με άλλους. Αναρρίχηση απότομων λόφων, μακρύς αργούς λόφους, το τοπίο, τη φύση, τον καθαρό αέρα το λατρεύω!

Βρήκα τον εαυτό μου να ιππεύω σε κάθε ευκαιρία και να μην το σκεφτώ ούτε ως ρουτίνα άσκησής μου. Η καρδιακή μου παύση μειώθηκε, η μέση της μέσης μου έγινε μικρότερη και αισθάνομαι υπέροχη! Μια πορεία που ήταν αρχικά αδύνατη για μένα ήταν τώρα 3 φορές την εβδομάδα ρουτίνας.

Όχι μόνο ολοκληρώνομαι την πορεία αλλά μειώνω τακτικά τον χρόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί. Το κλειδί είναι να βρείτε κάτι που σας αρέσει να κάνετε. Τι θα μπορούσε να είναι για εσάς; Για μένα είναι προφανώς ορεινή ποδηλασία.

Ακολουθούν Μερικές Προτάσεις:

Το Walking είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακουφίσετε το άγχος, να χάσετε βάρος, να κάψετε θερμίδες και απλώς να αισθανθείτε υπέροχα. Μπορείτε να απολαύσετε τη φύση ή να δείτε την πόλη! Βρείτε έναν σύντροφο με τα πόδια και μιλήστε για την ημέρα σας ενώ περπατάτε. Αν ζείτε σε ένα σκληρό κλίμα μπορείτε να βρείτε ένα μέρος για να περπατήσετε σε εσωτερικούς χώρους. Βλέπω περιπατητές στα εμπορικά κέντρα όλη την ώρα.

Πολεμικές Τέχνες

Οι πολεμικές τέχνες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε φόρμα και μια υπέροχη πειθαρχία. Θα αυξήσετε την ταχύτητα, την ευελιξία, την εμπιστοσύνη και την καρδιαγγειακή ικανότητα. Εάν είστε ο τύπος που προτιμά να είναι σε ομάδες, πολεμικές τέχνες μπορεί να είναι για σας.

Μαθήματα αεροβικής

Αν και τα μαθήματα αεροβικής δεν είναι το φλιτζάνι τσάι μου πολλοί άνθρωποι τους αγαπούν. Πώς θα το ξέρεις μέχρι να δοκιμάσεις; Αυτή είναι μια άλλη δραστηριότητα που μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε αν σας αρέσει να βρίσκεστε σε ομάδες. Έχω παρακολουθήσει κάποια μαθήματα αεροβικής υψηλής ενέργειας.

Χορός

Τώρα είναι ένας τρόπος για να διασκεδάσετε και να πάρει το σχήμα! Χορός! Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να βρείτε μαθήματα, κλαμπ και άλλα άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση.

Τρέξιμο

Ίσως είστε σαν εμένα απολαμβάνετε μοναξιά και προτιμάτε να είστε σε μικρή ομάδα ή μόνο. Δοκιμάστε να τρέξετε. Τίποτα εκτός από τις σκέψεις σας, τη φύση και το μονοπάτι μπροστά. Υπάρχουν πολλά οφέλη από ένα τρέχον πρόγραμμα.

Εξοπλισμός άσκησης στο σπίτι

Ίσως είστε κάποιος που έχει πολύ λίγο χρόνο να συμμετάσχει σε ένα γυμναστήριο ή σε μια ομάδα άλλων για μια τακτική ρουτίνα γυμναστικής. Ένα κομμάτι εξοπλισμού σπιτιού γυμναστικής μπορεί να είναι μόνο το εισιτήριο για εσάς. Μπορείτε να οδηγήσετε ένα ελλειπτικό μηχάνημα, ενώ το παιδί νυχτερίδα ή τρέχει στο διάδρομο, ενώ παρακολουθείτε τις βραδινές ειδήσεις.

Αγοράστε τον εξοπλισμό σας από έναν αξιόπιστο έμπορο και σιγουρευτείτε και αναζητήστε online τις καλύτερες τιμές. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να απολαύσετε μια ρουτίνα άσκησης αν προτιμάτε να είστε μόνοι σας. Υπάρχουν πολλά πολλά ωραία κομμάτια εξοπλισμού διαθέσιμα που είναι εύκολο στις αρθρώσεις και πολύ ήσυχη.

DVD ή VHS

Αυτό είναι σωστό. Αν νομίζετε ότι θα θέλατε μια κλάση αεροβικής γυμναστικής, αλλά δεν είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε σε ένα γυμναστήριο … μια προ-εγγεγραμμένη ρουτίνα γυμναστικής μπορεί να είναι για σας. Μπορείτε να βρείτε Tae-Bo, αεροβική γυμναστική, γιόγκα ή εκατοντάδες άλλους τίτλους όπου μπορείτε να προπονηθείτε στην ιδιωτικότητα και την άνεση του σπιτιού σας.

Πώς Μπορεί Το Eco Slim Να Ρυθμίσει Την Καθημερινότητα Σας;

Αυτές είναι μερικές μόνο προτάσεις. Αν δοκιμάσετε το Eco Slim για να χάσετε βάρος, σίγουρα θα δείτε μεγάλη διαφορά στο σώμα σας , μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Μην ψάξετε για το Eco Slim στα φαρμακεία. Μπορείτε να το αποκτήσετε μόνο με αγορά online.

Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να σκεφτείτε πολλά περισσότερα και ελπίζουμε ότι σκέφτεστε κάτι που σας αρέσει πραγματικά να κάνετε. Ποιος λέει ότι παίρνει τη μορφή πρέπει να είναι ένα εξαντλητικό έργο; Κάνε κάτι που αγαπάς και θα είναι εύκολο για σένα. Θα αναμείνετε την επόμενη ρουτίνα και την προπόνηση με ενθουσιασμό.

Σχολιάστε