Αν Θέλετε Να Διώξετε Την Κυτταρίτιδα, Θα Πρέπει Να Δράσετε

Ενώ πολλοί άνθρωποι έχουν να αντιμετωπίσουν την κυτταρίτιδα, πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να το κάνουν με επιτυχία. Εάν θέλετε μερικές απαντήσεις, αυτό είναι το σωστό μέρος για να τις βρείτε! Το παρακάτω άρθρο είναι γεμάτο από μεγάλες συμβουλές για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα.

Θα Πρέπει Να Δράσετε

Εφαρμόστε ενυδατική λοσιόν στο δέρμα σας σε τακτική βάση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους είναι καλή ιδέα να ενυδατώσετε το δέρμα σας. Μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Κατά την εφαρμογή λοσιόν, μασάζ καθημερινά προβληματικές περιοχές σας. Αυτό θα βοηθήσει στη διάσπαση των λιπαρών καταλοίπων.

Η βελτίωση της διατροφής σας μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Φάτε πολλά λαχανικά και φρούτα. Τέτοιες τροφές κατασκευάζουν αλκαλική τέφρα, η οποία θα σας επιτρέψει να φανείτε υπέροχα. Ο χυμός μπορεί να σας δώσει τις σωστές ποσότητες λαχανικών και φρούτων.

Η πλαστική χειρουργική μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας, αλλά θα πρέπει απλώς να χρησιμοποιηθεί ως απόλυτη τελευταία λύση. Υπάρχουν κίνδυνοι και έχετε και άλλες επιλογές. Εάν δοκιμάσατε πολλά πράγματα χωρίς τύχη, μόνο τότε θα πρέπει να εξετάσετε τη χειρουργική επέμβαση.

Κρατήστε τον εαυτό σας ενυδατωμένο και τρώτε τροφές με υγιή έλαια. Γιατί πρέπει να το θεωρήσουμε αυτό σημαντικό; Η μείωση της κυτταρίτιδας είναι λιγότερο εμφανής όταν έχετε επαρκή ποσότητα νερού στο σώμα σας. Όταν το δέρμα είναι σωστά ενυδατωμένο, ξεφλουδίζει. Είναι απλό και αποτελεσματικό.

Τρώγοντας θρεπτικά γεύματα μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ στον πόλεμο σας για την κυτταρίτιδα. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε τρόφιμα που περιέχουν πολλή λεκιθίνη. Τα αυγά, το σπανάκι, τα φιστίκια και το μαρούλι είναι όλα ωραία για να πάρουν πολλά λεκιθίνη. Αποφύγετε να τρώτε πάρα πολύ λίπος.

Μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας κρέμα μείωσης της κυτταρίτιδας χρησιμοποιώντας καστανή ζάχαρη, καφέ, και λίγο ελαιόλαδο. Ξεκινήστε με το λίπανση του δέρματός σας. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το καφέ και τη ζάχαρη στην κορυφή του ελαίου. Αφαιρέστε την περιοχή και κάντε μασάζ πριν ξεπλένετε με ζεστό νερό. Αυτό θα επιτρέψει στο δέρμα να πάρει ενυδατωμένο που βοηθά να κρατήσει την κυτταρίτιδα στον κόλπο.

Το πρώτο βήμα για να χάσετε βάρος με ασφάλεια είναι να κατανοήσετε γιατί είστε υπέρβαροι και τι πρέπει να κάνετε για να το αλλάξετε. Η κατανόηση του βάρους σας είναι σημαντική γιατί σας βοηθά να προσδιορίσετε τη βασική αιτία του προβλήματός σας. Για παράδειγμα, εάν συνεχίζετε να παίρνετε βάρος ακόμα και αφού τρώτε λιγότερο και ασκείστε περισσότερο, τότε μπορεί να υπάρχει ένα υποκείμενο πρόβλημα υγείας που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιο υποκείμενο πρόβλημα υγείας που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Το Νερό Είναι Σημαντικό Στη Μάχη Κατά Της Κυτταρίτιδας

Όσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα πρόσληψης, η πιο πλούσια και η πιο πλούσια, το δέρμα σας θα φαίνεται και θα αισθανθεί. Η ενυδάτωση κρατά τα πάντα τεντωμένα και απαλλαγμένα από ρυτίδες, ενώ ξεπλένουν και τις τοξίνες από το σώμα σας. Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρο το σώμα σας θα έχει υπέροχη εμφάνιση δέρματος.

Θυμηθείτε ότι η κυτταρίτιδα δεν είναι καταδίκη. η κυτταρίτιδα δεν σημαίνει ότι είναι υπέρβαρο ή ανθυγιεινό. Πολλές γυναίκες είναι επιρρεπείς στην κυτταρίτιδα, ακόμη και διάσημους πλούσιους ανθρώπους, και μερικές φορές δεν υπάρχει έλεγχος. Μην αισθάνεστε άσχημα για ένα φυσιολογικό μέρος της ζωής.

Χρησιμοποιήστε Ένα Πινέλο Για Την Κυτταρίτιδα

Αυτό σας βοηθά στην απαλλαγή του δέρματός σας από νεκρά κύτταρα. Βοηθά επίσης στην ενίσχυση της λεμφικής ροής και διεγείρει την κυκλοφορία σας. Όλα αυτά προστίθενται στα κύτταρα του δέρματος που αποστραγγίζονται σωστά, πράγμα που σε πολλές περιπτώσεις σημαίνει λιγότερη κυτταρίτιδα. Δοκιμάστε να κάνετε αυτό μερικές φορές την ημέρα με μακρά εγκεφαλικά επεισόδια για να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε το κάπνισμα. Το κάπνισμα επηρεάζει αρνητικά τον τρόπο με τον οποίο το σώμα επεξεργάζεται τις τοξίνες. Αυτό θα οδηγήσει σε κυτταρίτιδα, καθώς το σώμα σας δεν θα έχει πλέον την ελαστικότητα που χρησιμοποιείται. Εάν καπνίζετε, προσπαθήστε να μειώσετε σταδιακά, ώστε το σώμα σας να μπορεί να θεραπευτεί.

Εργαστείτε για την εξάλειψη του ψωμιού για τουλάχιστον 30 ημέρες εάν η κυτταρίτιδα σας είναι πεισματάρης. Οι υδατάνθρακες από το ψωμί υποβάλλονται σε επεξεργασία ως ζάχαρη, η οποία είναι μια μεγάλη αιτία του σχηματισμού της κυτταρίτιδας. Δοκιμάστε να το βγάλετε από τη διατροφή σας εντελώς, και στη συνέχεια να ελέγξετε για να διαπιστώσετε εάν έχει συμβάλει στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.

Δοκιμάστε Να Κάνετε Ένα Μασάζ Αν Έχετε Περιοχές Με Προβλήματα

Εάν μπορείτε να περάσετε μερικά λεπτά μερικές φορές κάθε μέρα με μασάζ στις περιοχές που έχουν κυτταρίτιδα, μπορεί να δείτε ότι αρχίζουν να μειώνονται. Η αυξημένη ροή του αίματος θα βοηθήσει το δέρμα να πυκνώσει και να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Εάν η κυτταρίτιδα έχει γίνει ένα ζήτημα, θα πρέπει να εξετάσετε τη μείωση ή την αποβολή επιτραπέζιου αλατιού. Επειδή η κατανάλωση αλατιού οδηγεί σε κατακράτηση νερού, μπορεί να δημιουργήσει κυτταρίτιδα. Προσπαθήστε να βρείτε χαμηλότερα άλατα νατρίου ή απλώς χρησιμοποιήστε θαλασσινό αλάτι Συνήθως θα δοκιμάσει καλύτερα από το κανονικό αλάτι!

Είναι δύσκολο να εξαλειφθεί πραγματικά η κυτταρίτιδα, οπότε εργάζονται για το δέρμα αντ ‘αυτού. Μείνετε ενυδατωμένοι και σιγουρευτείτε ότι παίρνετε τις βιταμίνες σας. Αυτό θα αυξήσει την εμφάνιση του δέρματός σας. Οι άνδρες έχουν παχύτερο δέρμα, γι ‘αυτό και φαίνεται ότι εμφανίζουν κυτταρίτιδα λιγότερο συχνά από τις γυναίκες.

Είστε πολύ πιο πιθανό να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα, τρώγοντας υγιεινή από το να λιμοκτονείτε. Τρώτε πολλά φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως για να βοηθήσετε στην καταπολέμηση του λίπους που οδηγεί στην κυτταρίτιδα. Το αεροβόσιο καίει κάποιες επιπλέον θερμίδες και μειώνει το λίπος.

Ποτέ Μην Καταναλώνετε Υδατάνθρακες Πριν Ασκηθείτε

Εάν το κάνετε, μπορεί να μειώσει την ικανότητα του σώματός σας να απελευθερώνει λίπη κατά τη διάρκεια της άσκησης. Αυτό θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις στον αγώνα κυτταρίτιδας σας. Θα πρέπει να καταναλώνετε υδατάνθρακες πέντε λεπτά μετά την άσκηση.

Όπως σας έδειξε τώρα αυτό το άρθρο, δεν είναι τρομερά δύσκολο να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα αν έχετε ακριβώς τις σωστές συμβουλές στο χέρι. Χρησιμοποιήστε αυτό που μόλις έχετε μάθει και πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα για πάντα. Ξεκινήστε σήμερα για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα αμέσως.

Σχολιάστε